• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

Maatschappelijke samenwerking met Stichting Make a Wish

make-a-wish-2


Stichting Make A Wish, voorheen stichting Doe Een Wens, werkt eraan om álle kinderen en jongeren met een levensbedreigende ziekte een wensvervulling te geven. Om deze wensen te vervullen steunt de stichting op donateurs, sponsors, vrijwilligers en fondsenwervende acties. Meer hulp betekent dat meer wensen in vervulling gaan.

Sinds de oprichting in 1989 beleefden al meer dan 3.300 levensbedreigend zieke kinderen hun fantastische wens. Doe Een Wens kan dit allemaal realiseren dankzij de inzet van ruim 380 vrijwilligers. Giften en fondsenwervende acties van bedrijven, clubs, scholen en (sport)verenigingen zijn samen met de structurele steun van donateurs en sponsors noodzakelijk. Stichting Make A Wish Nederland ontvangt geen overheidsbijdrage.

Kijk voor meer informatie op www.makeawishnederland.org

Benefietavond 2015

Op maandag 13 april 2015 stond de Autoborg van Noordlease, in samenwerking met FC Groningen, voor de vijfde keer op rij in het teken van de benefietavond voor stichting Make-A-Wish Nederland. Deze lustrum editie was gevuld met optredens van onder andere Jan Smit, Sara Kroos, Pia Douwes, Erica Yong en Circus Santelli.

De ruim 250 gasten hebben een onvergetelijke avond gehad. En met een opbrengt van meer dan €82.000,- kan stichting Make-A-Wish Groningen ontzettend veel kinderen een onvergetelijk moment bezorgen. Iedereen bedankt voor deze mooie avond!

Kijk hier voor enkele foto’s van deze mooie avond

20150413_212914
Cheque

Benefietavond 2013


Op dinsdag 16 april 2013 stond de Autoborg van Noordlease, in samenwerking met FC Groningen, voor de derde keer op rij in het teken van de benefietavond voor stichting Make-A-Wish Nederland. De avond was gevuld met optredens van onder andere Nick & Simon, Leona Philippo en Erik van Muiswinkel.

De opbrengt van de avond was meer dan €75.000,=. De stichting Make-A-Wish Groningen kan met dit mooie geldbedrag ontzettend veel kinderen een onvergetelijk moment bezorgen.

NickenSimon15april2013
MakeaWish15april2013

Benefietavond 2012


Op maandag 2 april 2012 organiseerde FC Groningen voor de 2e keer een benefietavond voor Make-A-Wish® Nederland (voormalig Stichting Doe Een Wens) in Autoborg.

Het was een geweldige avond met optredens van van Tineke Schouten, Berget Lewis en Wia Buze. Er was een veiling met diverse bijzondere items, waaronder een prachtig gesigneerd portret van Make-A-Wish® ambassadeur Edwin van der Sar, een persoonlijke column van Johan Derksen en kaarten + Meet & Greet bij een voorstelling van de musical Soldaat van Oranje.

Ruim 250 gasten waren aanwezig op deze buitengewoon gezellige en geslaagde avond. Die zagen dat de opbrengst van de vorige editie in 2011, € 79.600,- ruimschoots werd verbeterd. De opbrengst van dit jaar bedroeg maar liefst € 89.336,- een prachtig succes!

Kijk voor meer foto's van de benefietavond op de Facebook pagina van Noordlease.

BenefietgalaMakeaWish2april20121
BenefietgalaMakeaWish2april20122

De veiling


In samenwerking met FC Groningen en met medewerking van Onlineveilingmeester.nl en iWink organiseerde Noordlease deze veiling. De volledige opbrengst van de veiling gaat naar Stichting Doe Een Wens Nederland. De veiling opende op donderdag 20 januari. Een week lang hadden fans, verzamelaars en andere geïnteresseerden de mogelijkheid om online een bod uit te brengen op het shirt van zijn of haar favoriete FC Groningen speler.

Op donderdag 27 januari sloot om 19.30 uur de veiling van 17 FC Groningen shirts op de site van onlineveilingmeester.nl. In totaal heeft dit initiatief van Noordlease € 5.240,- opgebracht voor het goede doel.

De shirts


Als officiële aftrap van de samenwerking tussen FC Groningen en Doe Een Wens Stichting Nederland speelde FC Groningen op 18 september 2010 tegen Excelsior in een speciaal shirt. Mede dankzij hoofdsponsor Noordlease, dat voor deze wedstrijd haar plek op de voorzijde van het shirt beschikbaar stelde, was het Doe Een Wens-logo duidelijk zichtbaar.

fcgroningen-shrit-doe-een-wens
doeeenwens-shirt

Benefietavond 2011


Op maandag 23 mei 2011 heeft FC Groningen een benefietavond georganiseerd in Autoborg van Noordlease. Tijdens deze avond waren gasten aanwezig, o.a. Karin Bloemen, Babette Labeij en Pé Daalemmer & Rooie Rinus, net als spelers en bestuur van FC Groningen. Presentator en veilingmeester op deze avond was Jacq d'Ancona.

De opbrengst van deze benefietavond bedroeg liefst € 79.600,- een mooi succes!

Kijk voor meer foto's op de website van FC Groningen

23052011D6H0558
23052011D6H0816