• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

Samenwerking met het Huis voor de Sport Groningen

huisvoordesport


Huis voor de Sport Groningen maakt zich sterk voor een actieve, gezonde leefstijl in de provincie. De organisatie wil Groningers in beweging brengen en houden door het ontwikkelen en organiseren van sport- en beweegprojecten. Dit gebeurt lokaal op zowel beleids-, coördinerend- als uitvoerend niveau. De belangrijkste organisaties die worden ondersteund zijn gemeenten, sportverenigingen en onderwijsinstellingen.

Samenwerking


Noordlease en Huis voor de Sport Groningen zijn sinds 2010 een duurzame samenwerking aangegaan. Noordlease is partner van het partnerplatform van Huis voor de Sport Groningen en heeft als aanvulling op het partnerschap in 2013 voor het thema ‘Aangepast in Beweging’ gekozen. Begin dit jaar heeft Noordlease aangegeven ook in 2014 dit thema te blijven ondersteunen. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Noordlease. Niet alleen natuur en milieu, maar ook de ontwikkeling van de mens is hierin belangrijk.

Noordlease investeert graag in de regio en vindt daarnaast dat breedtesporten in alle facetten van de samenleving beoefend moeten kunnen worden. Het thema ‘Aangepast in Beweging’ sluit op deze twee uitgangspunten naadloos aan.

Samen zetten Noordlease en Huis voor de Sport Groningen zich in voor nieuw aangepast beweegaanbod in de provincie Groningen. Met Aangepast in Beweging willen we de bekendheid van het aangepast sporten vergroten en de gehandicaptensport versterken in de provincie Groningen.

Noordlease faciliteert, in haar huis Autoborg, regelmatig evenementen voor Huis voor de Sport Groningen. Zo zal in 2014 een netwerkbijeenkomst Aangepast in Beweging en het Sportcongres in Autoborg worden georganiseerd. Daarnaast levert Noordlease als preferred supplier, leaseauto's voor Huis voor de Sport Groningen.

Samen naar een vitaler en leefbaar Groningen!


Bezoek de website van Huis voor de Sport

blijfbewegen