• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

Oplossingen

Op zoek naar innovatieve mobiliteitsoplossingen?

Noordlease loopt voorop als het gaat om innovatieve en mobiliteitsoplossingen en denkt graag met u mee. Met onderstaande voorbeelden willen wij u graag inspireren.

Bent u geïnteresseerd in één van onze mobiliteitsoplossingen? Neem vandaag nog contact op om een vrijblijvend adviesgesprek te plannen.

Neem contact op

Economylease-01

Alléén betalen voor gebruik: Economylease

Economylease is dé mobiliteitsoplossing waarbij u tegen lage kosten een auto kunt leasen. Hierdoor kunt u snel schakelen en betaalt u alléén extra voor het daadwerkelijk gebruik van uw auto. Om welke reden uw bedrijf ook extra vervoer nodig heeft, u wilt de beste start. Dankzij Economylease van Noordlease gaat u snel en vertrouwd de weg op!

SafeDrivePod-01

Veilig rijden: de SafeDrivePod

Het aantal verkeersongevallen met auto’s is vorig jaar met 8% toegenomen, dit blijkt uit cijfers van het Verbond van Verzekeraars. De belangrijkste reden voor die toename is de afleiding door het gebruik van de smartphone. Er wordt geschat dat 25% van alle verkeersongevallen hiermee verband houdt. Zowel handhaving door de overheid als zelfbeheersing van de chauffeur blijkt lastig en biedt geen garanties. Noordlease vindt dit een groot maatschappelijk probleem en biedt daarom een sluitende oplossing aan voor al haar berijders: de SafeDrivePod.

fietslease-01

Altijd mobiel

De leasefiets fietst voorop in een wereld waar milieu en gezondheid steeds belangrijker wordt. Zorgeloos naar en van je werk fietsen en nooit meer in de file staan wordt nu wel heel gemakkelijk met de elektrische leasefiets!

Wilt u als werkgever een elektrische fiets zakelijk leasen voor uw werknemers? Bij Noordlease kunt u terecht voor zorgeloos rijden. Bekijk het aanbod fietsen of neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk het aanbod

Neem contact op

Noordlease App v2-01

Gemak dient de mens

Servicegerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom kunnen onze berijders gebruik maken van de Noordlease App. Met deze app kunt u o.a. gemakkelijk online schade melden, onderhoud plannen en uw verbruik inzien. En zoekt u een goedkoop tankstation? Geen probleem, de Noordlease App navigeert u naar de tankstations bij u in de buurt. Tenslotte kunt u ook eenvoudig declareren via de app.

thuislaadstation-01

Makkelijk: Thuislaadstation in abonnementsvorm

Het aantal elektrische auto's in onze leasevloot is de afgelopen jaren toegenomen. Wij vinden het belangrijk dat wij u ondersteunen bij het kunnen opladen van uw elektrische auto thuis en bieden een alles-in-één laadoplossing aan voor een vast bedrag per maand.

onLine-01

Business Intelligence

Met onze Business Intelligence oplossing oNLine hebben klanten van Noordlease 24 uur per dag, 7 dagen per week, inzage in hun wagenpark. Management by exception op het gebied van schades, onderhoud en brandstofverbruik.

Dit levert de volgende voordelen op:

  • besparingspotentieel is inzichtelijk
  • kosten blijven beheersbaar
  • kosten gedurende de looptijd van de contracten worden mogelijk gereduceerd
Rijwijs trainingen-01

Besparen: RijWijstrainingen

Uit ervaring blijkt dat na een training 4 tot 10% zuiniger gereden wordt. Hierdoor gaan niet alleen de brandstofkosten omlaag, maar ook is er minder reparatie en onderhoud nodig. Hierdoor staat de auto minder vaak bij de garage.

Noordlease ziet het als een investering in samenwerken en het beheer van het wagenpark. Daarom kan, in overleg, een deel van de kosten voor rekening komen van Noordlease. Een rijwijstraining bevordert:
· beter en veilig rijden
· duurzaam en zuinig auto rijden
· een lagere CO2-uitstoot

Geïnteresseerd over de mogelijkheden? Neem contact op om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen.

Neem contact op