• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

VOLVO leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?

Volvo leasen - volvo logo

Volvo leasen? Bij Noordlease least u alle merken en alle modellen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Volvo. Van het leasen van de nieuwe Volvo V40 en de ruimtelijke Volvo V60 tot de zeer luxe Volvo XC90.

Als u een Volvo wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Vraag een offerte aan
 
Populaire Volvo leaseauto's zijn o.a.: 

Volvo V40 leasen
Volvo V40 leasen
Volvo S60 leasen
Volvo S60 leasen
Volvo V60 leasen
Volvo V60 leasen
Volvo XC60 leasen
Volvo XC60 leasen
Volvo V90 leasen
Volvo V90 leasen
Volvo XC90 leasen
Volvo XC90 leasen

Over Volvo leasen

 Het automerk Volvo is afkomstig uit Zweden en is latijn voor 'ik rol'. Het werd opgericht in 1924. In de beginperiode werd er slechts kleinschalig geproduceerd. Het was zelfs zo dat de auto destijds niet eens in Nederland verkrijgbaar was. De eerste Volvo die in ons land op de markt kwam was de PV 444. Volvo introduceerde deze auto in 1944.

Met de PV 444 kreeg Volvo direct het imago van degelijkheid. De auto was namelijk bijzonder solide. De 'katterug', het aflopende dak, was direct al voorzien van veiligheidsvoorzieningen die destijds niet gebruikelijk waren. In 1958 werd de katterug opgevolgd door een nog degelijker model: de Amazon. In 1959 kwam de P1800 op de markt. De combi, de 1800 ES, werd een grote hit in de Verenigde Staten.

Kenmerkend voor Volvo was en is dat de auto erg lang meegaat. Het duurde daarom zelfs tot het einde van de jaren zestig voordat er een nieuw model gepresenteerd werd. Dit nieuwe model was de Volvo 144-serie. De 240 werd later op dat type auto gebaseerd. In 1976 nam Volvo een groot belang in DAF. Als gevolg hiervan kwam een klein model, de 343, op de markt. De productie van die auto eindigde in 1991.

De Nederlandse Volvo-fabriek had ondertussen een nieuw model ontwikkeld. Dit was de 480 ES. Een auto die de basis zou vormen voor de 440 en 460. Dit waren de laatste modellen die in Nederland zijn ontworpen. Het ontwerp zou voortaan alleen in Zweden gedaan worden.

Meer informatie over Volvo leasen?

Wilt u weten wat Noordlease voor u kan betekenen bij het leasen van een Volvo personenauto? Neem dan contact met ons op, wij reageren tijdens werkdagen binnen 15 minuten op uw aanvraag.

Neem contact op