• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

SKODA leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?

Skoda leasen - Skoda logo

Skoda leasen? Bij Noordlease least u alle merken en alle modellen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Skoda. Skoda leasen? Kies dan bijvoorbeeld voor de compacte Skoda Fabia, de ruime Skoda Octavia Combi of de zakelijke Skoda Superb. Als u een Skoda wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Vraag een offerte aan

Populaire Skoda leaseauto's zijn o.a.:

Citigo leasen
Citigo leasen
Skoda Octavia leasen
Skoda Octavia leasen
Skoda SuperB leasen
Skoda SuperB leasen
Fabia combi leasen
Fabia combi leasen

 

Over Skoda

Het automerk Skoda is ontstaan uit een fusie in 1925 tussen Laurin & Klement een fabrikant van motorfietsen en automobielen en Skoda, een producent van spoorwegmaterialen. Vanaf 1954 ging het bedrijfsonderdeel dat de auto's produceerde zelfstandig verder onder de naam Skoda.

Tot de jaren zeventig had Skoda een goede naam. Maar door beperkte innovatie en technische ontwikkeling raakte Skoda haar goede reputatie kwijt, vooral in West-Europa. Later werd dit, met de introductie van de Skoda Favorit, hersteld. Dit model werd goed verkocht in grote delen van Oost-Europa. Na de privatisering en de overname door Volkswagen aan het begin van de jaren negentig gaat het steeds beter met Skoda. De laatste jaren groeit het marktaandeel van Skoda in Nederland.

Skoda heeft met de Fabia, Octavia, Rapid en de Superb voor iedere leaserijder een prima aanbod. Ook dankzij de, voor de leaserijder interessante, Businessline versies heeft Skoda de laatste jaren voet aan de grond weten te krijgen in leaserijdend Nederland. Skoda leasen is dus helemaal zo gek nog niet.

Meer informatie over Skoda leasen?

Wilt u weten wat Noordlease voor u kan betekenen bij het leasen van een Skoda personenauto of weet u al zeker dat u een Skoda wilt leasen? Voor een Skoda leasen neem dan contact met ons op en wij reageren tijdens werkdagen binnen 15 minuten op uw aanvraag.

Neem contact op