• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

SEAT leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?

Seat leasen - Seat logo

Seat leasen? Bij Noordlease least u alle merken en alle modellen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Seat. Van het leasen van nieuwe Seat Ibiza, de kleine Seat Mii, de sportieve Seat Leon tot de ruime Seat Alhambra. Als u een Seat wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Vraag een offerte aan

Populaire Seat leaseauto's zijn o.a.:

Seat Mii leasen
Seat Mii leasen
Seat Leon leasen
Seat Leon leasen
Seat Ibiza leasen
Seat Ibiza leasen
Seat Toledo leasen
Seat Toledo leasen
Seat alhambra leasen
Seat alhambra leasen
Seat Ateca leasen
Seat Ateca leasen


Seat leasen? Noordlease levert alle modellen van de Seat, o.a.

Over Seat

Seat staat voor Sociedad Espanola de Automoviles de Turismo en werd aan het begin van de jaren '50 door Fiat opgericht met de bedoeling buiten Italië in licentie Fiatmodellen te laten bouwen. Ook maakt Seat onder haar eigen naam auto's, maar dit gebeurt in kleine aantallen.

Aan het begin van de jaren tachtig doet Fiat haar aandeel in Seat van de hand waardoor Seat haar handen vrij heeft om actiever aan de slag te gaan met eigen modellen. Zo ontstaan de Seat Ronda en de Seat Marbella. Beide hebben veel weg van respectievelijk de Fiat Ritmo en de Fiat Panda. In 1984 komt Seat met de Ibiza die vooral in het begin succesvol is. Dit geheel eigen model is ontwikkeld in samenwerking met de technici van Porsche en de ontwerper Giugiaro.

Inmiddels is het merk Seat in handen van Volkswagen. In de eerste jaren na de overname komt Seat met de Seat Toledo (1991), de nieuwe Seat Ibiza en de Seat Cordoba (1993). Bij Seat maakt men veel gebruik van de techniek, ontwikkeling en onderdelen van Volkswagen.

In 2012 zagen bij Seat vele nieuwe modellen het levenslicht. Zo kreeg de Seat Ibiza een make-over, kwam er een geheel nieuwe Seat Toledo en Seat Leon en kwamen de eerste nieuwe Seat Alhambra's op de Nederlandse wegen.

Meer informatie over Seat leasen?

Wilt u weten wat Noordlease voor u kan betekenen bij het leasen van een Seat? Neem dan contact met ons op, wij reageren tijdens werkdagen binnen 15 minuten op uw aanvraag.

Neem contact op