• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

RENAULT leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?

Renault leasen - Renault logo

Bij Noordlease least u alle merken en alle modellen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Renault.

Zakelijk rijdt u bijvoorbeeld in een personenauto zoals de Renault Mégane, Renault Scenic en Renault Kadjar. Maar met de Renault Kangoo, Renault Trafic en Renault Master biedt Renault ook een uitgebreide selectie bedrijfswagens. Als u een Renault personenwagen of bedrijfsauto wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Vraag een offerte aan

Populaire Renault leaseauto's zijn o.a.:

Renault Twingo 1
Renault Twingo 1
Renault Clio
Renault Clio
Megane leasen
Megane leasen
Scenic leasen
Scenic leasen
Renault Kadjar
Renault Kadjar
Espace leasen
Espace leasen
Renault Talisman
Renault Talisman
Renault Trafic
Renault Trafic

Over Renault

Louis Renault bouwde in 1898 zijn eerste auto. Hij begon de firma Frères Renault in Parijs op 25 februari 1899 met zijn beide broers Marcel en Fernand. Al snel was Louis de enige directeur. Broer Marcel overleed in 1903 tijdens een race, Fernand moest zich vanwege een ziekte terugtrekken. Renault groeide heel snel in Frankrijk. Kort voor de Tweede Wereldoorlog had het merk maar liefst 40.000 medewerkers in dienst.

Louis Renault werd vrij snel na de bevrijding opgepakt op grond van verdenking van collaboratie. Hij stierf in de gevangenis. De autofabrieken werden vervolgens genationaliseerd onder de naam Régie Nationale des Usines Renault. De eerste Renault die na de oorlog op de markt kwam, was overigens nog wel een auto die door Louis ontworpen was: de 4CV.

In de jaren zestig kwamen er enkele compleet nieuwe Renault modellen op de markt. Na de Renault 4 volgden de 16, de 8 en de 12. In 1972 kwam hier de Renault 5 bij. In de jaren tachtig kwam Renault in de problemen. De auto die voor de ommekeer zorgde was de Renault 19. Omdat nagenoeg alle getallen onder de 25 gebruikt zijn, maakt Renault inmiddels geen gebruik meer van getallen als modelnaam.

Kenmerkend voor Renault was altijd al de vooruitstrevendheid. Zo had de Renault een goede versnellingsbak. Het bedrijf bracht als één van de eersten een overdekte auto op de markt en ook met stroomlijning werd al rekening gehouden. Inmiddels bestaat Groupe Renault uit vier bedrijven: Renault, Renault Samsung Motors, Alpine en Dacia. Ook heeft Renault een aandeel in de Volvo Group en vormt zij een alliantie met Nissan.

Meer informatie over Renault leasen?

Wilt u weten wat Noordlease voor u kan betekenen bij het leasen van een Renault personenauto of Renault bedrijfsauto? Neem dan contact met ons op, wij reageren tijdens werkdagen binnen 15 minuten op uw aanvraag.

Neem contact op

Renault bedrijfswagen leasen?

Wilt u dat uw bedrijfswagen volledig rijklaar moet worden opgeleverd? Noordlease is uw regisseur. U heeft één aanspreekpunt die uw wensen inventariseert en met een totaaloplossing komt. Dit bespaart tijd, voorkomt fouten en is bewezen effectief. Onze specialist van het Noordlease Businesscenter adviseert u op basis van uw specifieke wensen.

Naar het Businesscenter