• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

OPEL leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?

Opel leasen - Opel logo

Opel leasen? Bij Noordlease least u alle merken en alle modellen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Opel. Bijvoorbeeld de gloednieuwe Opel Ampera-eOpel Adam, de Opel Astra, Opel Meriva of Opel Insignia Country Tourer. Met o.a. de Opel Combo en Opel Vivaro biedt Opel ook een selectie bedrijfswagens. Als u een Opel wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Vraag een offerte aan

Ga naar Opel Ampera-e

Opel Crossland X zakelijk leasen
Opel Crossland X zakelijk leasen
Opel Insignia Country Tourer zakelijk lease
Opel Insignia Country Tourer zakelijk lease

Populaire modellen van Opel zijn o.a.:

Over Opel

Het merk Opel is ontstaan nadat de vijf broers Opel een bestaande autofabriek hadden gekocht en in 1898 hun eerste model presenteerde. Omdat deze auto geen succes werd, ging Opel over tot het importeren van Renaults en Darraqs en later ook tot het bouwen van deze merken.

Vanaf 1902 kwam Opel met eigen modellen, vaak compacte auto's bedoeld voor de gewone man. In 1924 werd de Laubfrosch gebouwd, gebaseerd op de Citroën 5CV. In de jaren twintig kwam het merk Opel onder de vlag van General Motors te vallen. Hierdoor zijn diverse Opel-modellen te vinden bij andere merken van General Motors, zoals bij Vauxhall (Verenigd Koninkrijk), Holden (Australië) en Chevrolet.

Na de oorlog ging Opel steeds meer haar eigen weg en kwam met modellen als de Opel Kadett, Opel Olympia, Opel Admiral en de Opel Manta. Met de lijn die Opel vanaf de jaren tachtig op de markt bracht veranderde het imago van Opel tot een vlot en modern merk.

Meer informatie over een Opel leasen?

Wilt u weten wat Noordlease voor u kan betekenen bij het leasen van een Opel personenauto of Opel bedrijfsauto? Neem dan contact met ons op en wij reageren tijdens werkdagen binnen 15 minuten op uw aanvraag.

Neem contact op

Opel bedrijfswagen leasen?

Wilt u dat uw bedrijfswagen volledig rijklaar moet worden opgeleverd? Noordlease is uw regisseur. U heeft één aanspreekpunt die uw wensen inventariseert en met een totaaloplossing komt. Dit bespaart tijd, voorkomt fouten en is bewezen effectief. Onze specialist van het Noordlease Businesscenter adviseert u op basis van uw specifieke wensen.

Naar het Businesscenter