• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

NISSAN leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?

Nissan leasen - Nissan logo

Nissan leasen? Bij Noordlease least u alle merken en alle modellen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Nissan. U heeft keuze uit een ruime collectie personenauto's en (elektrische) bedrijfswagens van Nissan. Denk bijvoorbeeld aan de elektrische Nissan Leaf en Nissan e-NV200, de compacte Nissan Micra of de cross-over Nissan QashQai. Als u een Nissan zakelijk wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Vraag een offerte aan

Populaire modellen van Nissan zijn o.a.:

Alle Nissan modellen:

Over Nissan

Nissan behoort tot de grote autofabrikanten van Japan en bestaat sinds 1933. Eerder bouwde het bedrijf al auto's onder de naam Kwaishinisha Motorcar Works en Datson, wat later Datsun is geworden. Tot het begin van de jaren tachtig heeft Nissan auto's op de markt gebracht onder het merk Datsun.

In de beginjaren richt het bedrijf zich op de ontwikkeling en productie van vrachtauto's. In 1962 begint Nissan met de export van haar auto's naar Europa. Een aantal jaren eerder was het bedrijf al gestart met de export naar Amerika.

Sinds 1999 werkt Nissan samen met Renault. Het concert levert wereldwijd een breed scala personenauto's en bedrijfswagens. Ze heeft een aantal modellen in het kleine segment en is gespecialiseerd in de productie van vierwielaangedreven auto's. De sportwagens van Nissan worden aangeduid met een Z in het type. In 2010 kwam ook een electrische auto op de markt, de Nissan Leaf.

Meer informatie over Nissan leasen?

Wilt u weten wat Noordlease voor u kan betekenen bij het leasen van een Nissan personenauto of Nissan bedrijfsauto? Neem dan contact met ons op en wij reageren tijdens werkdagen binnen 15 minuten op uw aanvraag.

Neem contact op

Nissan bedrijfswagen leasen?

Wilt u dat uw bedrijfswagen volledig rijklaar moet worden opgeleverd? Noordlease is uw regisseur. U heeft één aanspreekpunt die uw wensen inventariseert en met een totaaloplossing komt. Dit bespaart tijd, voorkomt fouten en is bewezen effectief. Onze specialist van het Noordlease Businesscenter adviseert u op basis van uw specifieke wensen.

Naar het Businesscenter