• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

MITSUBISHI leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?

logo mitsubishi

Mitsubishi leasen? Bij Noordlease least u alle merken en alle modellen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Mitsubishi. Bijvoorbeeld de Mitsubishi Outlander maar ook de bedrijfsauto's van Mitsubishi, zoals de Mitsubishi L200. Als u een Mitsubishi zakelijk wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Vraag een offerte aan

Populaire modellen van Mitsubishi zijn o.a.:

Over Mitsubishi

Al in 1917 produceerde Mitsubishi haar eerste auto. Al bouwde het bedrijf in haar beginjaren vooral bussen en vrachtwagens en is het ook nu nog actief in consumentenelectronica. Veel later, in de jaren '60, kwam Mitsubishi met haar eerste succesvolle personenauto op de markt. Dit was de voorganger van de bekende Mitsubishi Colt.

In die periode is Mitsubishi samen met Honda de bekendste Japanse autofabrikant en produceert het vooral kleine auto's. Een populair model uit de jaren '70 en '80 is de Mitsubishi Galant. Tegenwoordig biedt Mitsubishi auto's aan in ieder segment en heeft het vooral in het duurdere segment uitbreiding gevonden.

Meer informatie over Mitsubishi?

Wilt u weten wat Noordlease voor u kan betekenen bij het leasen van een Mitsubishi personenauto of Mitsubishi bedrijfsauto? Neem dan contact met ons op en wij reageren tijdens werkdagen binnen 15 minuten op uw aanvraag.

Neem contact op

Mitsubishi bedrijfswagen leasen?

Wilt u dat uw bedrijfswagen volledig rijklaar moet worden opgeleverd? Noordlease is uw regisseur. U heeft één aanspreekpunt die uw wensen inventariseert en met een totaaloplossing komt. Dit bespaart tijd, voorkomt fouten en is bewezen effectief. Onze specialist van het Noordlease Businesscenter adviseert u op basis van uw specifieke wensen.

Naar het Businesscenter