• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

MITSUBISHI leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?

logo mitsubishi

Mitsubishi leasen? Bij Noordlease least u alle merken en alle modellen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Mitsubishi. Bijvoorbeeld de Mitsubishi Outlander maar ook de bedrijfsauto's van Mitsubishi, zoals de Mitsubishi L200. Als u een Mitsubishi zakelijk wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Vraag direct een offerte aan

Populaire modellen van Mitsubishi zijn o.a.:

Over Mitsubishi

Al in 1917 produceerde Mitsubishi haar eerste auto. Al bouwde het bedrijf in haar beginjaren vooral bussen en vrachtwagens en is het ook nu nog actief in consumentenelectronica. Veel later, in de jaren '60, kwam Mitsubishi met haar eerste succesvolle personenauto op de markt. Dit was de voorganger van de bekende Mitsubishi Colt.

In die periode is Mitsubishi samen met Honda de bekendste Japanse autofabrikant en produceert het vooral kleine auto's. Een populair model uit de jaren '70 en '80 is de Mitsubishi Galant. Tegenwoordig biedt Mitsubishi auto's aan in ieder segment en heeft het vooral in het duurdere segment uitbreiding gevonden.

Meer informatie over Mitsubishi?

Wilt u weten wat Noordlease voor u kan betekenen bij het leasen van een Mitsubishi personenauto of Mitsubishi bedrijfsauto? Neem dan contact met ons op en wij reageren tijdens werkdagen binnen 15 minuten op uw aanvraag.

Neem direct contact op