• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

MERCEDES leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?

Mercedes leasen - Mercedes logo

Mercedes leasen? Bij Noordlease least u alle merken en alle modellen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Mercedes. U heeft keuze uit een ruime selectie personenauto's en bedrijfswagens van Mercedes. Van de Mercedes A-klasse, de Mercedes C-klasse tot de luxe Mercedes S-klasse, alles modellen zijn mogelijk. Als u een Mercedes zakelijk wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Vraag een offerte aan

Populaire modellen van Mercedes zijn o.a.:

Mercedes A-klasse
Mercedes A-klasse
Mercedes Benz B-Klasse
Mercedes Benz B-Klasse
Mercedes C-Klasse
Mercedes C-Klasse
Mercedes E-Klasse
Mercedes E-Klasse

 

Alle Mercedes modellen:

Over Mercedes

Het merk Mercedes Benz is in 1926 ontstaan na het samengaan van Benz & Cie en Daimler Motoren Gesellschaft (DMG). Carl Benz, eigenaar van Benz & Cie, is de eerste autobouwer ter wereld en komt al in 1885 met zijn eerste model. DMG bouwt onder leiding van eigenaar Gottlieb Daimler haar auto's onder de naam Mercedes. Deze naam is gebaseerd op de naam van de dochter van de grootste klant van DMG. In Nederland noemt men Mercedes Benz meestal kortweg Mercedes.

Mercedes bouwt niet alleen auto's voor de particuliere markt maar staat natuurlijk ook bekend om haar vrachtauto's, bestelwagens en bussen. Ook voor het gebruik als taxi is het merk erg populair. En het merk is actief in de racerij, naast de DTM (Deutsche Tourenwagen-Meisterschaft) doet Mercedes onder de teamnaam Mercedes Grand Prix mee in de Formule 1.

Mercedes is een Premium merk en maakt vooral auto's in het hogere segment. Sinds het bestaan van het concern heeft het een indrukwekkende collectie voertuigen in de markt gezet. Mercedes is eigenaar van Maybach en Smart en valt onder de vlag van Daimler AG.

Typen Mercedes

Mercedes hanteert een typeaanduiding voor veel van haar auto's. Dit bestaat in de regel uit een getal, eventueel aangevuld met één of meerdere letters. Het getal vewijst naar de cilinderinhoud. De letters verwijzen naar een bijzondere uitvoering van de motor of de carrosserie. Zo staat de C voor Coupe en de S voor Sport. De S kan ook verwijzen naar Super-Leicht of Super-Sport. Als twee letters worden gecombineerd hangt de betekenis ervan met elkaar samen. Een Mercedes 300SEL is dan een Mercedes met drielitermotor, een extra luxe carrosserie (S), brandstofinjectie (E) en verlengde carrosserie (L).

Meer informatie over Mercedes leasen?

Wilt u weten wat Noordlease voor u kan betekenen bij het leasen van een Mercedes personenauto of Mercedes bedrijfsauto? Neem dan contact met ons op en wij reageren tijdens werkdagen binnen 15 minuten op uw aanvraag.

Neem contact op

Mercedes bedrijfswagen leasen?

Wilt u dat uw bedrijfswagen volledig rijklaar moet worden opgeleverd? Noordlease is uw regisseur. U heeft één aanspreekpunt die uw wensen inventariseert en met een totaaloplossing komt. Dit bespaart tijd, voorkomt fouten en is bewezen effectief. Onze specialist van het Noordlease Businesscenter adviseert u op basis van uw specifieke wensen.

Naar het Businesscenter