• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

MAZDA leasen tegen een zeer aantrekkelijk tarief?

Mazda leasen - Mazda logo

Mazda leasen? Bij Noordlease least u alle merken en alle modellen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Mazda. Zoals de compacte Mazda 2 of de zakelijke Mazda 6 of de Mazda CX5. Als u een Mazda wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Vraag een offerte aan

Populaire modellen van Mazda zijn o.a.:

Mazda 2
Mazda 2
Mazda 3 Hatchback
Mazda 3 Hatchback
Mazda CX3
Mazda CX3
Mazda 6
Mazda 6
Mazda CX-5
Mazda CX-5

 

 

Over Mazda

Het Japanse Mazda bestaat sinds 1920. Onder de naam Toyo Cork Kogyo maakte het bedrijf in haar beginjaren kurk, motorfietsen, booruitrustingen en machines. Pas in 1931 verandert het concern haar naam in Mazda, vernoemd naar de god van het licht én naar oprichter Jujiro Matsuda.

Tot de jaren zestig bouwt Mazda bestelauto's en vrachtwagens. In 1960 produceerde Mazda haar eerste auto voor de particuliere markt, de Mazda R360. Mazda had in Japan direct succes met de personenauto's die ze in deze periode op de markt bracht. Eind jaren zestig begint Mazda met de grootschalige export van haar auto's naar Europa en begin jaren zeventig start de export naar Amerika.

Twee modellen die belangrijk zijn geweest voor het succes van Mazda en de ontwikkeling van het automerk op vreemde bodem zijn Mazda Familia (323) en de Mazda Capella (626). In 1989 komt Mazda met de Mazda MX-5. Ook een succesnummer voor het concern waar begin 2000 al 500.000 stuks van zijn verkocht. Met de Mazda 5 en de Mazda 6 heeft het automerk 2 modellen die het goed doen als zakelijke leaseauto.

Meer informatie over Mazda leasen?

Wilt u weten wat Noordlease voor u kan betekenen bij het leasen van een Mazda? Neem dan contact met ons op en wij reageren tijdens werkdagen binnen 15 minuten op uw aanvraag.

Neem contact op