• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

LAND ROVER leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?

Land Rover leasen

Land Rover leasen? Bij Noordlease leaset u alle merken en alle modellen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Land Rover. Kies bijvoorbeeld voor de Land Rover Discovery. Wilt u een lease offerte of meer informatie?

Vraag een offerte aan

Populaire Land Rover leaseauto's zijn o.a.:

Alle Land Rover modellen:

 

Over Land Rover

Het automerk Land Rover is ontstaan toen na de tweede wereldoorlog veel Jeeps achterbleven in Europa. Land Rover pakte het idee op om zelf een terreinauto te ontwikkelen toen de vierwielaangedreven Jeep populair bleek te zijn. De Land Rover is nu één van de oudste terreinwagenmerken ter wereld.

De Land Rover werd eind jaren vijftig in markt gezet en was direct succesvol. Vooral omdat de Land Rover beter presteerde dan concurrerende merken in dit segment. De Land Rover werd gebruikt voor expedities, safari's en door het leger. Later kwam Land Rover met aangepaste versies voor de particuliere markt. Er was markt voor deze exclusieve modellen van Land Rover die het goed deden bij de rijkere bevolkingsgroepen.

Range Rover

Land Rover ging over naar British Leyland en kwam later in handen van BMW. In deze periode werd de Range Rover geïntroduceerd. De Range Rovers waren de eerste 4x4 wagens met permanente vierwielaandrijving. Het eerste model was de eerste SUV; een terreinauto met betere wegligging en luxueuzer ingericht. Toen Land Rover in handen kwam van Ford werd de Range Rover Sport op de markt gebracht, een groot succes. In 2008 werd het merk verkocht aan het Indiase Tata Motors. Sinds de overname door Tata Motors gaat het crescendo met het Britse merk. De introductie van de Range Rover Evoque heeft het merk geen windeieren gelegd en dankzij investeringen door Tata Motors staan er nieuwe modellen in de planning voor de toekomst.

Land Rover leasen - Meer informatie?

Wilt u weten wat Noordlease voor u kan betekenen bij het leasen van een Land Rover? Neem dan contact met ons op en wij reageren tijdens werkdagen binnen 15 minuten op uw aanvraag.

Neem contact op