• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

LANCIA leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?

Lancia leasen, logo

Lancia leasen? Bij Noordlease least u alle merken en alle modellen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Lancia. Lease bijvoorbeeld de nieuwe Lancia Ypsilon of de Lancia Delta. Als u een Lancia wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen tijdens werkdagen binnen 15 minuten op uw aanvraag reageren.

Vraag direct een offerte aan


Populaire leasemodellen van Lancia zijn o.a.:

Lancia Ypsilon leasen
Lancia Ypsilon leasen
Lancia Delta leasen
Lancia Delta leasen
Lancia Thema leasen
Lancia Thema leasen
Lancia Voyager leasen
Lancia Voyager leasen

 

 

Over Lancia

Aan het begin van de vorige eeuw ontwikkelde Vincenzo Lancia de Lancia Alpha en daarmee was het automerk Lancia geboren. Opmerkelijk feit is dat Vincenzo Lancia in die tijd zelf nog in dienst was bij Fiat. Lancia liep bij de bouw van haar auto's voorop als het ging om technische ontwikkeling. In 1914 bracht Lancia de Theta uit, dit was de eerste auto voorzien van electrische verlichting en een electrische starter. Hierdoor werd Lancia een exclusief merk.

In de jaren '60 kwam Lancia door financiële problemen in handen van Fiat. Hierna werden de auto's van Lancia minder bijzonder. De twee modellen Stratos en Montecarlo vormden de uitzondering, deze waren speciaal gebouwd voor rally's. In de jaren '80 bloeide het bedrijf weer op en ontwikkelde de Lancia Thema en de Lancia Dedra. Hiermee veroverde het bedrijf opnieuw een plek in de markt.

Sinds 2011 werkt Lancia nauw samen met Chrysler en worden diverse Chrysler modellen ge-rebadged tot Lancia.

Meer informatie over Lancia leasen?

Wilt u weten wat Noordlease voor u kan betekenen bij het leasen van een Lancia personenauto of Lancia bedrijfsauto? Neem dan contact met ons op en wij reageren tijdens werkdagen binnen 15 minuten op uw aanvraag.

Neem direct contact op