• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

HYUNDAI leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?

Hyundai leasen - logo

Hyundai leasen? Bij Noordlease leaset u alle merken en alle modellen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Hyundai. Van de kleine Hyundai i10 of zuinige Hyundai i20.

Als u een Hyundai wilt leasen, geef dan uw wensen aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Vraag een offerte aan

Populaire modellen van Hyundai zijn o.a.:

Hyundai i10 leasen
Hyundai i10 leasen
Hyundai i20  leasen
Hyundai i20 leasen
Hyundai i30 Wagon PV
Hyundai i30 Wagon PV
Hyundai i40 leasen
Hyundai i40 leasen
Hyundai ix35  leasen
Hyundai ix35 leasen

 

 

Over Hyundai

Hyundai is meer dan alleen een bekend automerk. Het is het grootste concern van Korea en het produceert bijvoorbeeld schepen, elektronische apparaten en grote machines. Vanaf eind jaren zestig begint Hyundai met de productie van auto's. Het doet in Korea de assemblage voor Ford om zo bepaalde invoerrechten voor dat merk te ontlopen.

Aan het begin van de zeventiger jaren besluit Hyundai een eigen autolijn te ontwikkelen en zo komt het dat in 1976 de Hyundai Pony wordt geïntroduceerd. Een goedkope auto van prima kwaliteit.

Vanaf midden jaren tachtig komt de productie en de verkoop van Hyundai pas goed op dreef. Met een aangepaste versie van de Hyundai Pony en de ruimere Hyundai Sonata wint het marktaandeel. De overname van het merk Kia eind jaren '90 is het begin van het succes in Europa.

Hyundai is een merk in opkomst! Inmiddels heeft het Koreaanse merk in diverse segmenten een model beschikbaar en heeft een duidelijk signaal afgegeven aan de concurrentie: Hyundai is here to stay! Kwalitatief goede auto's voor een aantrekkelijke prijs zijn vrijwel gegarandeerd factoren voor succes in de Europese automarkt.

Meer informatie over Hyundai leasen?

Wilt u weten wat Noordlease voor u kan betekenen bij het leasen van een Hyundai? Neem dan contact met ons op, wij reageren tijdens werkdagen binnen 15 minuten op uw aanvraag.

Neem contact op