• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

FORD leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?

Ford leasen - logo Ford

Ford leasen? Bij Noordlease leaset u alle merken en alle modellen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Ford.

Kies bijvoorbeeld voor de nieuwe Ford Focus, de compacte Ford Ka en Ford Fiesta of de ruime Ford Mondeo. Als u een Ford wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Vraag een offerte aan

Populaire leasemodellen van Ford zijn o.a.:

Ford Ka leasen
Ford Ka leasen
Ford Fiesta leasen
Ford Fiesta leasen
Ford B Max leasen
Ford B Max leasen
Ford Focus leasen
Ford Focus leasen
Ford C Max leasen
Ford C Max leasen
Ford Mondeo leasen
Ford Mondeo leasen
Ford S Max leasen
Ford S Max leasen
Ford Transit Connect leasen
Ford Transit Connect leasen
Ford Transit leasen
Ford Transit leasen

 

Alle Ford modellen:

Over Ford

Aan het begin van de negentiende eeuw start Henry Ford samen met een aantal investeerders de Ford Motor Company. Het produceerde betaalbare auto's voor de gewone man en werd al snel de grootste autofabrikant van Amerika. Ford zag dat in Europa de vraag naar andere type auto's was ontstaan dan in Amerika. Er kwamen speciale Ford modellen voor de Europese markt en Ford ging deze in Europa produceren. Bekende modellen van Ford zijn bijvoorbeeld de T-Ford, de Ford Mustang, de Ford Sierra en de Ford Escort. De Ford Transit is al decennia lang een icoon in de bedrijfswagenbranche.

In de loop der jaren zijn Jaguar, Aston Martin en Land Rover in handen geweest van het Ford concern. Deze merken zijn inmiddels weer afgestoten.

Meer informatie over Ford leasen?

Wilt u weten wat Noordlease voor u kan betekenen bij het leasen van een Ford personenauto of Ford bedrijfsauto? Neem dan contact met ons op, wij reageren tijdens werkdagen binnen 15 minuten op uw aanvraag.
 
Neem contact op