• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

CITROEN leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?

Citroen Leasen - logo

CitroŽn Leasen? Bij Noordlease leaset u alle merken en alle modellen tegen een scherp tarief. Dus ook alle populaire modellen van CitroŽn. Bijvoorbeeld de CitroŽn C1, de CitroŽn C3, de CitroŽn C4 Picasso,of de CitroŽn C4.

Als u een CitroŽn wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Vraag een offerte aan

Populaire CitroŽn leaseauto's zijn o.a.:

C1 leasen
C1 leasen
C3 leasen
C3 leasen
C4 Cactus leasen
C4 Cactus leasen
Berlingo leasen
Berlingo leasen
Jumper leasen
Jumper leasen
Jumpy leasen
Jumpy leasen

 

Over CitroŽn

CitroŽn is het bekende Franse automerk dat in 1919 met haar eerste auto op de markt kwam. Uitvinder Andrť CitroŽn ontwikkelde de CitroŽn Type A, een simpel voertuig en de basis voor de ontwikkeling van het bedrijf in de jaren daarna.

CitroŽn produceerde in de eerste jaren kleine betrouwbare en sterke modellen. Bekende modellen uit de beginjaren zijn de CitroŽn Type B en de CitroŽn 5CV. Later kwam het met de CitroŽn 7CV Traction Avant. Een auto met veel moderne technieken. CitroŽn staat bekend om haar vooruitstrevende rol in de autoindustrie. Vooral het gebruik van de Hydropneumatische vering en de vroege introductie van de voorwielaangedreven auto's vielen op.

CitroŽn valt momenteel onder de vlag van het concern PSA Peugeot CitroŽn.

Opvallende auto's van CitroŽn

Na de tweede wereldoorlog komt CitroŽn met de CitroŽn 2CV op de markt. De legendarische auto die veel bijnamen krijgt en in Nederland al snel wordt omgedoopt tot de 'Eend'. De 2CV blijft ruim 40 jaar in productie. In 1955 werd de DS, met de bijnaam 'Snoek', geÔntroduceerd. Hierna volgde de CX, die opnieuw hoge ogen gooide met de opmerkelijke vormgeving.

De huidige modellen van CitroŽn zijn minder eigenzinnig als voorheen maar zijn wel populair bij een breed publiek. Ook als leaseauto doen diverse modellen van CitroŽn het erg goed. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem contact op en wij vertellen u alles over het leasen van een CitroŽn.

CitroŽn leasen - meer informatie

Wilt u weten wat Noordlease voor u kan betekenen bij het leasen van een CitroŽn personenauto of CitroŽn bedrijfsauto? Neem dan contact met ons op en wij reageren tijdens werkdagen binnen 15 minuten op uw aanvraag.

Neem contact op

Wilt u dat uw bedrijfswagen volledig rijklaar moet worden opgeleverd? Noordlease is uw regisseur. U heeft ťťn aanspreekpunt die uw wensen inventariseert en met een totaaloplossing komt. Dit bespaart tijd, voorkomt fouten en is bewezen effectief. Onze specialist van het Noordlease Businesscenter adviseert u op basis van uw specifieke wensen.

Naar het Businesscenter