• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

BMW leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?

BMW leasen - Logo

BMW leasen? Bij Noordlease leaset u alle merken en alle modellen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van BMW, zoals de zakelijke BMW 1-serie en BMW 3-serie Touring of de robuuste BMW X3 en BMW X5. 

Als u een BMW wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Vraag een offerte aan

Populaire BMW leaseauto's zijn o.a.:

BMW 1-Serie leasen
BMW 1-Serie leasen
BMW 3-Serie leasen
BMW 3-Serie leasen
BMW 5-Serie leasen
BMW 5-Serie leasen
BMW 7-serie leasen
BMW 7-serie leasen
BMW X1 leasen
BMW X1 leasen
BMW X3 leasen
BMW X3 leasen

BMW en CO2 uitstoot

BMW is net als vele andere autofabrikanten druk bezig om de CO2-uitstoot te verminderen. Dit doet BMW door zuinigere auto's te ontwikkelen. De fabrikant doet dit onder de noemer EfficientDynamics. Hiermee wordt slimmer gebruik gemaakt van energie in de auto. Als de auto de energie niet nodig heeft, kan deze hergebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan het regenereren van remenergy of het toevoegen van een Start&Stop-systeem, dat de motor automatisch uitschakelt wanneer de auto in zijn 'vrij' stilstaat voor een stoplicht.

BMW EfficientDynamics zorgt voor een lager verbruik en minder CO2 uitstoot. Het maakt de BMW's zuiniger en schoner. Alle aanpassingen leiden tot een vermindering van de CO2-uitstoot van ongeveer 15 tot 20%. Dit maakt BMW nog meer geschikt voor de bewuste leaserijder.

Over BMW

De afkorting BMW staat voor Bayerische Motoren Werke. BMW maakt auto's en motoren. Het hoofdkantoor staat in München. Ook de fabriek en het beroemde BMW museum zijn in die stad gevestigd. Het bedrijf produceert verder ook de automerken Rolls Royce en Mini.

BMW werd in 1913 opgericht en begon aanvankelijk als fabriek voor vliegtuigmotoren. Het blauw-wit geblokte veld in het logo is een verwijzing naar het wapen van de deelstaat Beieren.

De BMW Viercilinder is het hoofdgebouw van BMW. De vorm van het gebouw doet zijn naam eer aan. Daarnaast kunt u in München ook BMW Welt aantreffen. Dit is een hypermodern complex waarmee BMW de band met de klant probeert te versterken door een complete beleving te bieden als de klant zijn of haar voertuig komt afhalen. Het complex bestaat onder andere uit een restaurant en winkels waar u BMW-onderdelen kunt verkrijgen.

Meer informatie over BMW leasen?

Wilt u weten wat Noordlease voor u kan betekenen bij het leasen van een BMW personenauto? Neem dan contact met ons op, wij reageren tijdens werkdagen binnen 15 minuten op uw aanvraag.

Neem contact op