• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

AUDI leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?

Audi leasen - Audilogo

Audi leasen? Bij Noordlease leaset u alle merken en alle modellen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Audi. Kies bijvoorbeeld voor de sportieve Audi A1, de Audi A3 of de robuuste Audi A6.

Als u een Audi wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Vraag een offerte aan

Populaire Audi leaseauto's zijn o.a.:

Audi A1 autolease
Audi A1 autolease
Audi A3 lease
Audi A3 lease
Audi A4 lease
Audi A4 lease
Audi A5 lease
Audi A5 lease
Audi A6 autolease
Audi A6 autolease

Over Audi

In 1909 verliet August Horch, de oprichter van de Horch-fabriek, "zijn" merk. De aanleiding hiervan was onenigheid van zijn zakenpartners. Horch stichtte toen het merk Audi.

Na de Eerste Wereldoorlog werd Audi een bekend merk. Modellen die goed verkochten waren het K-type, M-type en R-type. Het merk werd in 1928 gekocht door DKW. In 1932 ging Audi met DKW, Horch en Wanderder deel uitmaken van de Auto-Union organisatie. Onder de naam Audi Front kwam het merk met voorwielaandrijving op de markt.

Na de Tweede Wereldoorlog vond een nationalisatie plaats waarna Audi tot 1965 van de markt verdween. Gedurende de jaren vijftig viel Audi onder Mercedes. Destijds werd een nieuw model ontwikkeld, maar voordat dit model op de markt kwam, was Audi aan Volkswagen verkocht.

Volkswagen koos ervoor om van Audi een sportief en chique merk te maken. Dit deed men door grotere auto's te ontwikkelen. Voorbeelden hiervan waren de Audi 100 en de daarvan afgeleide Coupé. Het succes kwam in de eerste helft van de jaren '80 toen de Audi Quattro op de markt kwam. De naam zegt het al, de Audi Quattro was een coupé met vierwielaandrijving. Audi ontwikkelde zich verder waarbij hoogstaande techniek en gestroomlijnde auto's kenmerken waren. Een goed voorbeeld hiervan is de Audi A8. Een auto die van aluminium vervaardigd is.

Meer informatie over Audi leasen?

Wilt u weten wat Noordlease voor u kan betekenen bij het leasen van een Audi personenauto? Neem dan contact met ons op, wij reageren tijdens werkdagen binnen 15 minuten op uw aanvraag.

Neem direct contact op