• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

Noordlease App

Rijd zorgeloos in uw leaseauto en maak vanaf nu gebruik van de Noordlease App!

Servicegerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom introduceren wij de Noordlease App. Met behulp van deze app kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

1. Uw gegevens bij de hand

telefoon2

In de applicatie vindt u onder andere alle informatie over uw auto zoals fiscale waarde, bijtelling en onderhoudshistorie. Ook heeft u in de app een overzicht van al uw bekeuringen.

2. Personaliseer uw profiel

telefoon1

Elke bestuurder is uniek. Maak daarom uw profiel persoonlijk! Plaats in de app een foto van uw auto en van uzelf of voeg belangrijke contacten toe.

3. Onderhoud plannen

bekeuringen

Plan gemakkelijk het onderhoud van uw auto. Met één druk op de knop neemt u contact met een servicepartner in de buurt. Wel zo makkelijk!

4. Schade melden

schade melden

Via de applicatie is het mogelijk om schade te melden bij Noordlease. Met behulp van de camera op uw telefoon kunt u een foto maken van de schade en direct naar ons toesturen. In het geval van een ongeval kunt u tevens via het snelmenu direct contact opnemen met hulpinstanties.

5. Bekijk uw brandstofverbruik en navigeer gemakkelijk naar een goedkoop tankstation

telefoon2

Met behulp van de brandstofverbruikmanager kunt u uw verbruik inzien. We zetten uw verbruik af, niet alleen tegen de fabrieksnorm, maar ook tegen de norm van werkelijke verbruikscijfers. En zoekt u een goedkoop tankstation? Geen probleem, de Noordlease App navigeert u naar de tankstations bij u in de buurt. Tenslotte kunt u ook eenvoudig declareren via de app.

6. Noordlease, altijd dichtbij

Komt u ergens niet uit? Geen probleem, wij zijn u graag van dienst. In de app vindt u links naar onze website en sociale media kanalen. Onder de belangrijke contacten vindt u ook ons telefoonnummer.

Download de app nu!

App store button
playstore button

Voor een goede werking van de app is het belangrijk om de locatievoorziening aan te zetten.

Contact

Heeft u vragen over de Noordlease App?

Neem contact op  Vraag inloggegevens aan

Geef uw mening!

Heeft u de Noordlease App al geprobeerd? Dan horen wij graag wat u er van vindt!