• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

UAS Schadeherstel genomineerd voor titel Leverancier van het jaar 2017

Gepubliceerd op 2 november 2017
UAS Schadeherstel genomineerd voor titel Leverancier van het jaar 2017

UAS Schadeherstel is genomineerd voor de titel Leverancier van het jaar 2017.

Onze leveranciers spelen een belangrijke rol in onze dienstverlening. Onze klant mag er dus vanuit gaan dat we alleen samenwerken met de allerbeste partijen. Soms is er een leverancier die het net een beetje beter doet dan de rest. Dat is goed voor ons en dat is goed voor onze klant. Ieder kwartaal selecteert Noordlease één leverancier die zich heeft weten te onderscheiden van de rest. En in het derde kwartaal 2017 is dat...

UAS-Schadeherstel

UAS Schadeherstel is door Noordlease benoemd tot leverancier van het 3e kwartaal 2017. UAS Schadeherstel heeft bewezen een zeer proactieve en meedenkende partner voor Noordlease te zijn. Snel schakelen is geen probleem bij het schadeherstelbedrijf en uit klanttevredenheidsonderzoeken van Noordlease is gebleken dat klanten en berijders zeer tevreden zijn over de kwaliteit en de service van UAS Schadeherstel.

Dit maakt het voor ons en onze klanten net een stukje makkelijker. Een goede reden voor een nominatie voor leverancier van het kwartaal. We feliciteren UAS Schadeherstel met deze nominatie en hopen nog lang op deze wijze de samenwerking voort te kunnen zetten.

De nominatie en de bijbehorende bos bloemen zijn door Richard Lutke, Medewerker Operations bij Noordlease overhandigd aan Erik Zomer.

Namens de mensen van Noordlease bedankt en gefeliciteerd!

Bij Noordlease weten we hoe belangrijk mobiliteit is. Iedere dag zijn onze mensen bezig met het wagenpark van onze klanten, zodat zij altijd en zonder zorgen de weg op kunnen. Ons werk doen we met zorg en aandacht. Zo bieden we altijd de beste service en dat is onze ambitie.

We werken samen met een uitgebreid netwerk van hoogwaardige leveranciers. Of het nu gaat om schadeherstel, reparaties of onderhoud. Daarnaast werken we ook nauw samen met leveranciers die niet direct met onze klant in aanraking komen. Denk aan het onderhoud van ons pand, de inzet van verschillende communicatiemiddelen en het prominent aanwezig zijn op internet. Door goede afspraken te maken met diverse specialisten zijn we in staat het brede servicepakket aan te bieden dat de klant van ons kent. Dat is duidelijk Noordlease.