• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

Sportief op weg met de Sportage

Gepubliceerd op 13 februari 2018
Sportief op weg met de Sportage

De Kia Sportage oogt sportief, maar komt dit ook terug in het karakter van de auto? Noordlease zocht het voor je uit.

Een sportief jasje

Een opvallende verschijning is de Sportage zeker te noemen. De crossover is een combinatie tussen sportiviteit en stijl. De auto heeft een opvallend profiel, bestaande uit strakke lijnen en krachtige karakteristieken. Net als zijn broertjes heeft de Kia Sportage de herkenbare Kia Tiger Nose Grille, waardoor in één oogopslag duidelijk is dat het een Kia is.

Comfortabel op weg

Het interieur van de Kia is van hoge kwaliteit en erg ergonomisch. De bediening van de vele opties, waaronder navigatie, is eenvoudig en altijd binnen handbereik. De afwerking van de Sportage geeft een gevoel van luxe en de comfortabele stoelen zorgen ervoor dat je met plezier lange ritten kunt maken.

Kia sportage interieur

Vol met technologie

Ook technologisch is de Sportage dik in orde. De auto heeft onder andere actieve rijbaanassistentie, geavanceerde verlichting , TomTom Live services en een JBL Sound System. Ook de slimme automatische achterklep met behulp van de smart key is een nuttige toevoeging. Tevens kun je veilig op weg in de Kia Sportage met behulp van het autonome nood remassistentie systeem en de dodehoekassistentie.

Krachtig en stabiel

Met minimaal 132pk heeft de Sportage geen gebrek aan vermogen. Hiernaast heeft de auto heerlijk weggedrag door het 4WD systeem. Of je op een blubberig landweggetje rijd of in de stad; de Sportage blijft stabiel op de weg liggen.

Conclusie

Bent u op zoek naar een sportieve crossover met een eigentijdse uitstraling en goede wegligging? Dan is de Sportage de perfecte auto voor u. Door de vele functionaliteiten in de auto kunt u veilig en comfortabel op weg.

Wij helpen u op weg

De Sportage is in verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Door kleine verschillen in de diverse uitvoeringen kan het moeilijk zijn om een goede keuze te maken. Wij helpen je hier graag bij. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Profiteer nu van extra kortingen met de Noordlease Topdeals:

Kia Sportage banner-01

Bekijk hier alle Topdeals