• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

Renault Master: Meesterlijk in ruimte

Gepubliceerd op 19 april 2018
Renault Master: Meesterlijk in ruimte

Renault is al jarenlang het grootste bestelautomerk van Europa. Kan Renault indruk maken met de nieuwste Master? Noordlease zocht het voor je uit!

Groots uiterlijk

Renault heeft de nieuwste Master voorzien van een modern uiterlijk. Net als bij de Trafic is het logo hoog in de grote neus geplaatst en is gekozen voor een bijpassende zwarte grille. De grote en opvallende koplampen maken de neus compleet en zorgen voor een uiterlijk dat past bij de Master: Groots en modern.

Interieur

De Renault Master staat bekend om zijn laadvermogen. De grootste bedrijfswagen van Renault is als gesloten bedrijfswagen verkrijgbaar in 3 hoogtes en 4 lengtes. Het laadvolume varieert van 7,8 m3 tot 17 m3 en het maximale gewicht (inclusief belading) bedraagt maar liefst 4.500 kg. Omdat de Renault Master verschillende ombouwmogelijkheden kent is de bedrijfswagen in meer dan 300 varianten beschikbaar met verschillende chassis cabines. Ook is de Renault Master gemakkelijk in te laden door een van de laagste laadvloerhoogtes in zijn segment. Hiernaast is de Master voorzien van handige opbergvakken en is het mogelijk om een laptop te plaatsen op een draaibare laptoptafel.

Master interieur

Krachtig en veilig

De Renault Master is verkrijgbaar in verschillende diesel uitvoeringen, variërend van 110 pk tot 170 pk. De 131 pk sterke Master rijdt erg comfortabel en er is geen sprake van veel overhelling. De auto voelt stabiel aan en komt goed met het verkeer mee.

De Master is uitgerust met vernieuwde veiligheidssystemen zoals Extended grip (anti-slipregeling voor de aangedreven wielen), Hill Start Assistant en Trailing Swing Control. Net als in de Trafic is de Wide View spiegel in de zonneklep aan de passagierszijde aanwezig. Met behulp van deze technologie verdwijnt een groot gedeelte van de dode hoek. Tot slot is er een optioneel R-Link systeem waarmee de auto wordt voorzien van TomTom navigatie, DAB radio, achteruitrijcamera en Eco Driving. Safety first! 

Conclusie

De krachtige en modern uitziende Renault Master is de grootste bedrijfswagen van Renault. Met een laadruimte tot wel 17 m3 is de master in staat om maar liefst 4.500 kg mee te voeren, inclusief bagage. Het handige ingerichte interieur zorgt voor veel gemak voor de berijder. De nieuwste Master heeft trekkracht om gemakkelijker met het verkeer mee te komen.

Wilt u meer informatie over de Renault Master of bent u geïnteresseerd in het leasen van een bedrijfswagen? Neem dan contact op met onze bedrijfswagenspecialist.

Neem contact op

Vraag offerte aan

BannerRenaultMaster-01