• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

UAS Schadeherstel is leverancier van het jaar 2017

Gepubliceerd op 9 februari 2018
UAS Schadeherstel is leverancier van het jaar 2017

 

Noordlease is super trots op de uitstekende samenwerkingen die zij heeft met al haar leveranciers. Maar sommige leveranciers doen het nét iets beter dan anderen. Noordlease heeft daarom in 2012 de verkiezing voor ‘’Leverancier van het jaar’’ in het leven geroepen.

Leverancier van het jaar 2017 is:

UAS Schadeherstel


Zeer proactief

UAS Schadeherstel heeft bewezen een zeer proactieve en meedenkende partner voor Noordlease te zijn. Snel schakelen is geen probleem bij het schadeherstelbedrijf en uit klanttevredenheidsonderzoeken van Noordlease is gebleken dat klanten en berijders zeer tevreden zijn over de kwaliteit en de service.

Ruim 96% is tevreden

Ruim 96% zegt tevreden te zijn over de afwikkeling van de schade door het schadebedrijf, 98% zegt tevreden te zijn over de kwaliteit van het schadeherstel. Kernwoorden die we vaak terug zien komen zijn: "top geregeld, goede service, praktisch, goed, professioneel en super geregeld".

Een samenwerking langer dan 10 jaar

We werken al meer dan 10 jaar samen. In 2014 is UAS eerder genomineerd voor leverancier van het jaar. In de afgelopen jaren hebben we steeds een zeer prettige relatie met UAS ervaren. Ook de waardering voor ons als klant merken we duidelijk in de samenwerking.

Reden genoeg om UAS Schadeherstel aan te merken als leverancier van het jaar 2017.

Tijdens een gezellige avond, waarbij de genomineerden aanwezig waren, kreeg UAS Autoschade van Noordlease de Award ‘’Leverancier van het jaar 2017’’ overhandigd door Mark Feddes, Operationeel Directeur (COO) van Noordlease.

De mensen van Noordlease feliciteren UAS Schadeherstel!

UAS Groningen
Malmöweg 4
9723 HP Groningen
T: (050) 544 55 30

UAS-Schadeherstel

Ook kans maken?

Noordlease werkt samen met een uitgebreid netwerk van hoogwaardige leveranciers. Of het nu gaat om schadeherstel, een bandenwissel, ruitreparatie of reparatie en onderhoud. Door goede afspraken te maken met diverse specialisten is Noordlease in staat het brede servicepakket aan te bieden dat de klant van Noordlease verwacht.