• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

Praktisch en helder omschreven

Gepubliceerd op 15 september 2014
Praktisch en helder omschreven

Bij Noordlease werken we volgens een praktisch en helder omschreven proces.

1. Offerte

Uw nieuwe leaseauto moet aansluiten bij uw wensen. U ontvangt van ons niet alleen een scherpe offerte, maar ook een goed advies. Samen zorgen we ervoor dat u tevreden de weg op gaat.

2. Acceptatie

Nadat we van u de benodigde financiële informatie hebben ontvangen volgt een acceptatiebeoordeling. Vervolgens ontvangt u van ons het leasecontract en onze mantelovereenkomst ter ondertekening.

3. Leasecontract

Het leasecontract voorziet u van alle informatie omtrent de gemaakt afspraken en wordt door de beide partijen ondertekend. Met Leasevast ziet u vóórdat de looptijd ingaat al wat de consequentie is van meer of minder gereden kilometers.

4. Aflevering auto, ingangsdatum leasecontract

Nadat wij van u alle ondertekende contractstukken hebben ontvangen, bestellen wij de auto dezelfde dag nog voor u. Zo bent u snel mobiel en maakt u optimaal gebruik van onze service en dienstverlening. Gedurende de leaseperiode garanderen wij mobiliteit, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij zijn regisseur, zodat u uw tijd en geld optimaal aan uw eigen bedrijfsvoering kunt besteden.

5. Vooraankondiging einde leasecontract

Enkele maanden voordat uw leasecontract eindigt, ontvangt u van ons hierover een bericht. U heeft daardoor ruimschoots de tijd om samen met ons voor een vervanging te zorgen en eventueel gebruik te maken van onze handige voorloopregeling.

6a. Inname leaseauto, einde contract

Na inlevering van uw leaseauto zorgt Noordlease eventueel voor het transport, zodat wij de auto in Groningen kunnen innemen aan de hand van ons innameprotocol. U ontvangt direct het innamerapport en de slotfactuur ter bevestiging dat het leasecontract is beëindigd. Lees hier meer over de richtlijnen omtrent de inname van uw leaseauto.

6b. Vervanging, continuïteit samenwerking

Het leasecontract loopt af, omdat de looptijd is verstreken of het afgesproken maximaal aantal kilometers is bereikt. We blijven u uiteraard graag voorzien in uw mobiliteit en maken daarom met plezier een nieuw leasevoorstel voor u.

Contact opnemen

Wilt u weten wat Noordlease voor u kan betekenen op het gebied van zakelijk leasen? Onze leasespecialisten leggen het graag aan u uit. Ook dat is duidelijk Noordlease.

Neem direct contact op.