• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

Peugeot 3008: een nieuwe richting

Gepubliceerd op 30 maart 2018
Peugeot 3008: een nieuwe richting

Peugeot kiest een nieuwe weg met een gloednieuwe SUV: De Peugeot 3008. Gaat het Peugeot lukken om van de 3008 een succesvolle SUV te maken? Noordlease zocht het voor je uit!

Bijzonder en stoer

De nieuwe 3008 heeft een bijzonder en opvallend uiterlijk. Peugeot heeft de stoere uitstraling van een SUV geheel op eigen wijze terug laten komen met behulp van een krachtig design. De achterlichten in de vorm van een leeuwenklauw zorgen voor een robuust uiterlijk. Doordat er als het ware een hap uit de voorlichten is genomen, oogt de voorkant van de 3008 stoer en agressief. De 3008 is een echte eyecatcher!

Chic en elegant

Waar het exterieur van de 3008 het best omschreven kan worden als stoer en bijzonder, kan het interieur het beste omschreven worden als chic en elegant. De Peugeot 3008 is voorzien van de i-Cockpit, het nieuwe handelsmerk van Peugeot. De i-Cockpit is een compact stuurwiel in combinatie met een hoog geplaatst instrumentarium en een op de bestuurder gericht dashboard. De auto heeft een klein stuur, waarmee je gemakkelijk en soepel door de bochten stuurt. Dit zorgt voor veel rijplezier.

peugeot_3008_galerie-23-11.79378.17

Luxe en gemak

Met de zogeheten Multi Sensory Ambiance knop kun je de sfeer van het interieur veranderen. Zo wordt onder andere de sfeerverlichting gedimd, de (optionele) massagestand van stoelen geactiveerd en wordt een prettige geur het interieur ingeblazen waarbij je de keuze hebt uit drie luchtjes. Samen zorgen deze luxe opties voor een bijzondere rijbeleving! Het infotainmentsysteem van de 3008 bestaat uit een touchscreen scherm met een aantal schakelaars. Deze samenwerking is erg prettig en gemakkelijk te bedienen.

Veiligheid

In de Peugeot is standaard een noodreminstallatie aanwezig. De Peugeot 3008 is verder nog uit te rusten met verschillende moderne veiligheidssystemen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de nieuwe SUV van Peugeot te voorzien van onder andere Distance Alert, Actieve rijstrookassistentie, vermoeidheidsherkenning, Adaptive cruise control, verkeersbordherkenning en actieve parkeerhulp. Peugeot zorgt voor een veilige auto!

Kracht en rijplezier

De nieuwe Peugeot 3008 is zowel handgeschakeld of als automaat verkrijgbaar. De 1.2 PureTech 130 s&s is in zijn categorie gekozen tot motor van het jaar 2016. De 130 pk motor zorgt voor kracht en veel rijplezier. Opvallend is hoe stil de motor van Peugeot is. Er is ten alle tijden rust in de auto en dit zorgt voor een erg prettige rijervaring.

Conclusie

Peugeot heeft een nieuwe weg ingeslagen met de nieuwe SUV. Het stoere en bijzondere uiterlijk van de Peugeot 3008 zorgt voor een echte blikvanger. Peugeot zorgt voor een comfortabele en plezierige rijervaring door de technische innovaties en veiligheidssystemen. De Peugeot 3008 is een SUV met een luxe, stoere uitstraling.

Wil je meer informatie over de Peugeot 3008 of ben je geïnteresseerd in het leasen van een Peugeot 3008? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Peugeot 3008 leasen

Meer informatie over Peugeot

Vraag offerte aan

Neem contact op