• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

Persbericht "Noordlease, Oude wijn in nieuwe kruiken"

Gepubliceerd op 25 april 2017
Persbericht "Noordlease, Oude wijn in nieuwe kruiken"

Onlangs mocht het certificaat Duurzaam Autoleasen wederom in ontvangst worden genomen. 

Noordlease sinds 2014 officieel certificaathouder Duurzaam Autoleasen

Sinds oktober 2014 zijn wij reeds aangesloten bij Duurzaam Repareren. Wij waren hiermee één van de eerste leasemaatschappijen in Nederland die het certificaat Duurzaam Autoleasen in ontvangst mochten nemen. Het manifest geldt voor zowel Noordlease als Privelease van Noordlease.

"Onze missie is Autolease beter en leuker te maken en dan kan je het onderwerp duurzaamheid niet laten liggen. Sterker nog, het is de basis waarop wij willen ondernemen", aldus Robert Nienhuis (Managing Director Noordlease).

Persbericht Duurzaam Repareren

Groningen, 25 april 2017 Sinds januari jl. opereert Noordlease onder de vlag van het Japanse Hitachi. Onlangs mocht het certificaat Duurzaam Autoleasen wederom in ontvangst worden genomen, waarmee duidelijk werd dat de ingezette weg wordt vervolgd.

Gert Veenstra en Robert Nienhuis blijven, ook onder de vlag van Hitachi, de kapiteins op het schip. “Wij maken nu weliswaar deel uit van een mondiaal concern, maar we blijven nationaal en lokaal betrokken: zegt Robert Nienhuis. Dit betekent dat we blijven ondernemen met oog voor het milieu en de samenleving. Daarom is het voor ons belangrijk dat wij dit bevestigd krijgen door de prolongatie van het certificaat Duurzaam Autoleasen”.

Leasemaatschappijen die dit label dragen hebben onder meer een klimaat neutrale bedrijfsvoering, zorgen voor duurzame inzetbaarheid van de medewerkers en zien er op toe dat bedrijven die werkzaamheden voor hen uitvoeren, zoals autobedrijven en glas en bandenspecialisten, dit duurzaam doen. Nienhuis: ”Wij nemen hiermee niet alleen onze eigen verantwoordelijkheid maar vervullen ook een voorbeeldfunctie en roepen ook andere leasemaatschappijen op, mee te doen. Het is in het belang van de branche dat we ons ervan bewust zijn, dat duurzame mobiliteit essentieel is. En, leasemaatschappijen hieraan in belangrijke mate kunnen en dus moeten bijdragen” (bron: Persbericht, Duurzaam Autoleasen).