• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

Noordlease overhandigt sleutels vier nieuwe auto’s aan Zeehondencentrum

Gepubliceerd op 11 mei 2017
Noordlease overhandigt sleutels vier nieuwe auto’s aan Zeehondencentrum

Ons wagenpark was drastisch aan vernieuwing toe. Zonder de samenwerking met Noordlease was het onmogelijk om dit te realiseren.

De in de huisstijl van het Zeehondencentrum gebrande Ford Transit, twee Fiat Doblos en een Toyota Hi-Lux worden ingezet voor het redden van gestrande zeehonden. Met de nieuwe wagens kan het Zeehondencentrum veilig en gedegen de weg op. De voordelige leaseconstructie met Noordlease zorgt er daarnaast voor dat de kosten voor onderhoud zo laag mogelijk blijven.

Dankzij sponsoring zijn de auto’s op maat gemaakt en voorzien van een ventilatiesysteem en een waterbestendige vloer met afvoer, nodig om de zeehonden goed te kunnen vervoeren.

De Fiat Doblos worden ingezet vanuit Pieterburen om gestrande zeehonden in het Noordelijk kustgebied op te halen. De Ford Transit is de ‘vrijlaat’ auto; deze wagen wordt ingezet bij het vrijlaten van zeehonden op het Wad. Hij is tevens voorzien van een trekhaak zodat de Experience Caravan van het Zeehondencentrum vervoerd kan worden naar plekken waar veel mensen samenkomen. Transit en caravan vormen samen een enorme eye-catcher op de weg. Zo ook een blik ín de caravan waar men alles leert over de zeehond en zijn natuurlijke leefomgeving Waddenzee Werelderfgoed.
De Toyota Hi-Lux wordt ingezet op het strand bij Noordwijk. EHBZ-er Kees Kooijman is dagelijks onderweg om gestrande dieren te spotten en te vervoeren naar de opvang.

“We zijn ontzettend blij met de samenwerking met Noordlease, zegt Niek Kuizenga, directeur Zeehondencentrum. Ons wagenpark was drastisch aan vernieuwing toe. Zonder de samenwerking met Noordlease was het onmogelijk om dit te realiseren. Noordlease biedt ons de mogelijkheid ons werk op serieuze en toekomstgerichte wijze te kunnen doen. En bovenal veilig, want onze medewerkers zijn dag en nacht onderweg”.