• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

Nissan Leaf: Verrassend vernieuwend!

Gepubliceerd op 2 maart 2018
Nissan Leaf: Verrassend vernieuwend!

Ontdek de nieuwe Nissan Leaf met de ongekend krachtige nieuwe batterij (40 kWh), een vermogen van 110 KW (150 PK) en een bereik van 378 kilometer! Nissan wil met de nieuwe Leaf de concurrentiestrijd aangaan met de Tesla Model 3. Gaat dit lukken? Noordlease zocht het voor je uit.

Strak uiterlijk

De nieuwe Nissan Leaf is verbeterd ten opzichte van het vorige Leaf model. De auto ziet er wilder en avontuurlijker uit dan de vorige Leaf, hoewel het er toch niet zo spannend uitziet als de Model 3 van Tesla. De gestroomlijnde vorm en de nieuwe lichten zijn echte eye-catchers. Daarnaast maken de mooie lichtmetalen velgen met zwarte afwerking de Nissan Leaf helemaal af.

Energie en kracht

De nieuwste elektrische aanwinst van Nissan heeft een lithium-ion batterij met een capaciteit van 40 kWh. De elektromotor levert maar liefst 150pk en 320 Nm trekkracht. De Leaf is dusdanig efficiënt dat het een actieradius heeft van maar liefst 378 km. De batterij is in 40 minuten tot 80% opgeladen en is zelfs in staat om energie af te geven aan een elektriciteitsnet. De Leaf is niet alleen snel en efficiënt, maar ook 30% stiller dan andere auto’s in het C-segment. Ten opzichte van de Tesla is de prijs van de nieuwe Nissan Leaf een stuk gunstiger, terwijl er erg veel luxe en comfort aanwezig is!

Technisch en innovatief

Het meest opvallende aan de binnenkant van de Leaf is dat de auto, naast een normaal rempedaal, beschikt over een e-Pedal. Hiermee is het mogelijk om gas te geven en te remmen met één pedaal. Als de e-Pedal wordt losgelaten remt auto zichzelf af. Bovendien zorgt dit ervoor dat er energie voor de batterij teruggewonnen wordt. Naast het e-pedal is de nieuwe Leaf ook voorzien van de ProPilot waarmee de auto bijna compleet zelfstandig over de snelweg rijdt. Naast zelfstanding rijden kan de Leaf ook helemaal zelf inparkeren. Tot slot; via de app kan de auto vóór vertrek alvast opgewarmd worden.

Conclusie

Met zijn opvallende uiterlijk is de Leaf een blikvanger op de weg. De capaciteit van de motor en de technische innovaties zorgen voor het optimale rijcomfort. Gaat de Leaf de concurrentiestrijd aan met de Tesla Model 3? Ja!

Wil je meer informatie over de Nissan Leaf? Neem contact met ons op, we adviseren je graag!

Meer informatie

Vraag offerte aan

Neem contact op