• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

Mazda CX-5: een krachtpatser met stijl

Gepubliceerd op 13 februari 2018
Mazda CX-5: een krachtpatser met stijl

Een vernieuwde versie van de gedegen middenklasse SUV. De nieuwe Mazda heeft een krachtige uitstraling, maar komt deze kracht verder ook terug in de auto? Noordlease zocht het uit.

KODO Filosofie

Bij Mazda wordt veel tijd gespendeerd aan het ontwerp van de auto. Het Japanse bedrijf werkt vanuit de KODO designfilosofie en ziet de de ontwikkeling van een auto als pure kunst. En dat is terug te zien in de Mazda CX-5. Door de dynamische lijnen van de CX-5 lijkt het alsof de auto altijd in beweging is, ook als hij stilstaat. Daarnaast is de lak piekfijn in orde en is de auto in verschillende kleuren beschikbaar, waaronder Deep Crystal Blue. De Mazda oogt krachtig en stijlvol. Zowel zakelijk als privé kun je goed voor de dag komen met deze middenklasse SUV.

Krachtige machine

Niet alleen het uiterlijk van de CX-5 is krachtig. De motoren van de CX-5 hebben 1.800 tot 2.100 kg trekkracht en zijn uitgerust met SKYACTIV Technology voor optimale rijbeleving. Aanvullend wordt er met behulp van de G-Vectoring Control voor gezorgd dat je altijd controle behoudt over de auto. Veilig autorijden is dan ook belangrijk voor de Japanse autofabrikant. De Smart City Brake Support zorgt ervoor dat er automatisch geremd wordt wanneer er gevaar dreigt.

Sterk en luxe

Het krachtige design van de auto komt terug in het interieur. De overzichtelijke middenconsole gaat op in zijn omgeving en de afwerking van onder andere de buttons, versnellingspook en de bekleding geven de auto een luxe gevoel. Hiernaast is de CX-5 geschikt als gezinswagen door zijn ruime interieur.

Mazda CX-5 interieur

Conclusie

De Mazda CX-5 is een vernieuwde krachtpatser, zowel visueel als motorisch. De SUV is door zijn strakke lijnen een echte blikvanger en is voor zowel zakelijk als privé gebruik interessant. De auto doet ruim aan en er is veel tijd en aandacht besteed aan afwerking en veiligheid van de auto. Kortom, een allround SUV met stijl.


Profiteer nu van extra kortingen met de Noordlease Topdeals:

Mazda CX5 banner v3-01-01

Bekijk hier alle Topdeals