• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

Kia Niro: een uitblinker in techniek

Gepubliceerd op 12 februari 2018
Kia Niro: een uitblinker in techniek

Met de vernieuwende hybride wil Kia een nieuw autosegment aanboren, maar gaat dit lukken? Noordlease zoekt het voor je uit.

Out of the box

De Koreaanse autofabrikant wilde graag een SUV zonder nadelen ontwikkelen en de Niro is het resultaat: een eigentijdse hybride met een unieke look & feel. De Kia Niro is een bijzondere auto en een manusje van alles. De auto is niet te categoriseren; het is geen SUV, maar ook geen Hatchback, terwijl de Niro hierdoor wel is geïnspireerd.

Middenklasse

De Niro is een middenklasse auto en is niet te vergelijken met andere modellen van Kia. De auto is groter dan de Cee’d, maar kleiner dan een Sportage. Een vergelijk is dan ook lastig te maken. De enige vergelijkbare auto is de hybride variant van de Toyota RAV4. Qua motortechniek staat de Niro sterk en de benzine- en elektrische motor vullen elkaar soepel aan. Technologie en veiligheid komen samen in de Niro met behulp van innovatieve hybride technologie, actieve rijbaanassistentie en adaptive cruise control.

Groots vanbinnen

Ergonomie staat hoog in het vaandel bij Kia en dat is te merken. De grote hoeveelheid aan binnenruimte maakt van de Niro een functionele gezinswagen. Het overzichtelijke navigatiesysteem past goed bij het interieur en is eenvoudig in gebruik. Ook de rest van knoppen en functies gaan op in het dashboard van de auto en kloppen simpelweg.

kia-niro-interieur

Conclusie

Wil je duurzaam op weg in een hybride auto die er niet uitziet als een hybride? Dan is de Niro een geschikte keus. Vergelijken is moeilijk door het unieke karakter van de auto, maar de Niro is het beste te omschrijven als de perfecte middenweg. Of je nou met je familie op reis gaat of veel op zakenreis bent, de Niro blijft een geschikte keus.


Profiteer nu van extra kortingen met de Noordlease Topdeals:

Kia Niro banner-01

Bekijk hier alle Topdeals