• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

Persbericht: Koper blijft profiteren van samenwerking Noordlease & Autorola

Gepubliceerd op 20 september 2017
Persbericht: Koper blijft profiteren van samenwerking  Noordlease & Autorola

In de zomer van 2017 is de samenwerking omtrent het organiseren van tweewekelijkse veilingen zonder minimumprijzen tussen Noordlease en Autorola verlengt.

Noordlease veilt sinds 2006 haar ex-lease auto’s bij Autorola. Op de internationale veilingen bieden Nederlandse en buitenlandse bieders tegen elkaar op. Door de opzet van de veilingen komen de geveilde auto’s altijd in het land uit waar de marktwaarde op dat moment het beste is. Buitenlandse bieders bieden exclusief btw en exclusief rest-BPM in 1 veiling tegen Nederlandse bieders die inclusief btw en rest-BPM bieden.

Bij zowel Autorola als Noordlease staan transparantie en resultaat voorop. “Met behulp van ons eigen markt informatiesysteem INDICATA, weet ons sales team nog nauwkeuriger welke auto in welke regio het meeste waard is en waar kopers geactiveerd moeten worden”, vertelt Zijad Halilović, Business Development Manager bij Autorola. “Naast onze systemen die klik, bied en koopgedrag analyseren, vinden wij persoonlijk contact met de kopers zeer belangrijk. Hier wordt veel aandacht aan besteed door iedere medewerker bij Autorola. Mensen doen zaken met mensen en niet met systemen. De systemen zijn het middel om makkelijker en nog efficiënter zaken te doen. Vanuit het persoonlijk contact met onze kopers komen vaak weer nieuwe ideeën naar voren hoe de systemen het nog makkelijker kan maken voor ze om zaken te doen”.

Noordlease werkt klantgericht en is uniek als leasemaatschappij in Nederland met leaseveilingen zonder minimumprijzen. Met heldere voorwaarden en een volledig geautomatiseerd proces zorgen we voor een optimale samenwerking tussen Autorola en Noordlease waar de koper van kan profiteren. Dat is duidelijk Noordlease.

Over Autorola
Autorola is één van de grootste online remarketingbedrijven in Europa met vestigingen in 20 landen. Naast het online veilen van ex-leaseauto’s, trucks, trailers en machines verzorgt Autorola diverse andere services op het gebied van online remarketing. Voorbeelden zijn de online voorraadbeheer- en taxatietool INDICATA en de business unit Solutions waarin maatwerk workflow proces management systemen worden aangeboden.

Over Noordlease
Als leasemaatschappij uit Groningen, die toonaangevend is en in heel Nederland actief is, slaat Noordlease voortdurend nieuwe wegen in met één doel: creatieve mobiliteitsoplossingen ontwikkelen, die bij zakelijke of privé situaties passen.