• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

Kia Weesepoel is genomineerd voor leverancier van het jaar 2017

Gepubliceerd op 11 januari 2018
Kia Weesepoel is genomineerd voor leverancier van het jaar 2017

Kia Weesepoel is genomineerd voor de titel Leverancier van het jaar 2017.

Onze leveranciers spelen een belangrijke rol in onze dienstverlening. Onze klant mag er dus vanuit gaan dat we alleen samenwerken met de allerbeste partijen. Soms is er een leverancier die het net een beetje beter doet dan de rest. Dat is goed voor ons en dat is goed voor onze klant. Ieder kwartaal selecteert Noordlease één leverancier die zich heeft weten te onderscheiden van de rest. En in het vierde kwartaal van 2017 is dat....

weesepoel

Kia Weesepoel is door Noordlease benoemd tot leverancier van het 4e van kwartaal 2017. In 2017 zijn er 100
privélease auto`s afgenomen bij de garage Weesepoel. De samenwerking hierbij verliep erg goed, een goede reden voor een nominatie voor leverancier van het jaar. We feliciteren Kia Weesepoel met deze nominatie en hopen nog lang op deze wijze de samenwerking voort te kunnen zetten.

De nominatie en de bijbehorende bos bloemen zijn door Patrick Bakker, teamleider calculatie, inkoop en aflevering bij Noordlease overhandigd aan Bert Weesepoel, eigenaar van garage Weesepoel.

Namens de mensen van Noordlease bedankt en gefeliciteerd!

Bij Noordlease weten we hoe belangrijk mobiliteit is. Iedere dag zijn onze mensen bezig met het wagenpark van onze klanten, zodat zij altijd en zonder zorgen de weg op kunnen. Ons werk doen we met zorg en aandacht. Zo bieden we altijd de beste service en dat is onze ambitie.

We werken samen met een uitgebreid netwerk van hoogwaardige leveranciers. Of het nu gaat om schadeherstel, reparaties of onderhoud. Daarnaast werken we ook nauw samen met leveranciers die niet direct met onze klant in aanraking komen. Denk aan het onderhoud van ons pand, de inzet van verschillende communicatiemiddelen en het prominent aanwezig zijn op internet. Door goede afspraken te maken met diverse specialisten zijn we in staat het brede servicepakket aan te bieden dat de klant van ons kent. Dat is duidelijk Noordlease.