• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

Harwig genomineerd voor leverancier van het jaar 2016

Gepubliceerd op 5 juli 2016
Harwig genomineerd voor leverancier van het jaar 2016

Harwig uit Emmen/Groningen is genomineerd voor de titel Leverancier van het jaar 2016.

Met deze nominatie bewijst Harwig, dat zij in al haar jaren als leverancier een zeer betrouwbare partner is gebleken van Noordlease.

Bij Noordlease weten we hoe belangrijk mobiliteit is. Iedere dag zijn onze mensen bezig met het wagenpark van onze klanten, zodat zij altijd en zonder zorgen de weg op kunnen. Ons werk doen we met zorg en aandacht. Zo bieden we altijd de beste service en dat is onze ambitie.

We werken samen met een uitgebreid netwerk van hoogwaardige leveranciers. Of het nu gaat om schadeherstel, reparaties of onderhoud. Daarnaast werken we ook nauw samen met leveranciers die niet direct met onze klant in aanraking komen. Denk aan het onderhoud van ons pand, de inzet van verschillende communicatiemiddelen en het prominent aanwezig zijn op internet. Door goede afspraken te maken met diverse specialisten zijn we in staat het brede servicepakket aan te bieden dat de klant van ons kent. Dat is duidelijk Noordlease.

Onze leveranciers spelen een belangrijke rol in onze dienstverlening. Onze klant mag er dus vanuit gaan dat we alleen samenwerken met de allerbeste partijen. En soms is er een leverancier die het net een beetje beter doet dan de rest. Dat is goed voor ons en dat is goed voor onze klant. Ieder kwartaal selecteert Noordlease één leverancier die zich heeft weten te onderscheiden van de rest. En in het tweede kwartaal is dat....

Harwig
Kalmarweg 14-1
9723 JG Groningen

Harwig Installatiegroep

Harwig is de tweede genomineerde voor de titel Leverancier van het Jaar 2016!

We werken bij Harwig met een vast contactpersoon waardoor we snel kunnen schakelen. De communicatielijnen zijn kort en wij (Noordlease) ervaren dit als heel plezierig. Daarnaast denkt Harwig altijd mee in het oplossen van vraagstukken. Vanuit de vestiging in Groningen wordt adequaat gehandeld. En tenslotte ontvangen wij altijd een terugkoppeling van genomen acties.

De nominatie en de bijbehorende bos bloemen zijn door Gert Veenstra (Managing Director) overhandigd aan directeur Bernard Nederhoed (Harwig Installatiegroep).

Namens de mensen van Noordlease bedankt en gefeliciteerd!