• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

Citroën Jumper: Laadruimte voor de hele dag!

Gepubliceerd op 22 maart 2018
Citroën Jumper: Laadruimte voor de hele dag!

De Citroën Jumper staat bekend als een praktische bedrijfswagen met erg veel laadruimte. De nieuwe Citroën Jumper is onder handen genomen en flink aangepast. Zijn de veranderingen een verbetering? Noordlease zocht het voor je uit.

Functioneel en robuust

Het vernieuwde uiterlijk van de Jumper zorgt ervoor dat de bedrijfswagen in het oog springt. Door het opvallende, gestroomlijnde, ontwerp ontstaat een robuust uiterlijk. De vernieuwde chromen grill die overloopt in de nieuwe koplampen draagt geven de auto stijl. En naast vorm is ook over functie nagedacht. Zo is de bumper vernieuwd met een handig tapje om het voorruit schoon te maken.

Ruimte centraal

Het handelsmerk van de Jumper is zijn laadruimte. Het laadvermogen is beschikbaar van 8 tot 17 m3. De nuttige laadlengte behoort tot de top in het segment en de schuifdeuren bieden een opening tot wel 1,25 meter. De achterdeuren hebben een openingshoek van maximaal 270 graden en zijn zelfs leverbaar tot een hoogte van 2,03 meter, het hoogste in het segment!

De motor

De nieuwe Jumper is verkrijgbaar met verschillende diesel motoren met een uitstoot tussen de 6,0l/100km en 6,6l/100km. De CO2 uitstoot zit tussen de 158g/km en 173 g/km met een minimaal vermogen van 110 pk en een maximaal vermogen van 163 pk.

interieur Citroen Jumper

Slim en veilig op weg

De grote bedrijfswagen is voorzien van technologieën die zorgen voor extra gebruiksgemak. Het is mogelijk om de Jumper te voorzien van Bluetooth handsfree-kit en een USB-aansluitmogelijkheid (Connecting Box). Uniek aan de Jumper is het nieuwe 5 inch kleurentouchscreen en de achteruitrijcamera voor de veiligheid bij het laden en lossen!

Conclusie

De nieuwe Citroën Jumper heeft een strakke, robuuste uitstraling met aandacht voor details. Door de optimale laadruimte en de nieuwe technologieën is de Jumper een erg praktische en veilige bedrijfswagen om grote volumes te vervoeren.

Ben je geïnteresseerd in een bedrijfswagen? Neem dan contact op met bedrijfswagenspecialist Aalderd Koopmans voor advies op maat!

Neem contact op

Bekijk alle Topdeals