• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

Citroën Berlingo: Hoe praktisch wil je het hebben?

Gepubliceerd op 19 maart 2018
Citroën Berlingo: Hoe praktisch wil je het hebben?

De Berlingo is een auto met twee gezichten: een bedrijfswagen én een familieauto. Maar voor wie is de auto het meest geschikt? Noordlease zocht het voor je uit.

Familieauto of bedrijfswagen

De Citroën Berlingo wordt vaak een familieauto genoemd vanwege de praktische voordelen van de auto. Het bekende model van de Franse autofabrikant wordt echter ook regelmatig aangeboden als bedrijfswagen. Ook benieuwd naar de Berlingo als bedrijfswagen? Lees dan snel verder.

Veel voor weinig

De Berlingo staat al jaren bekend als een auto met ontzettend veel ruimte voor een bescheiden prijs. Dat is ook niet onterecht, aangezien de auto tot wel 885 kg laadvermogen biedt met ruimte voor maar liefst twee europallets. De bekende auto van Citroën heeft een goede wegligging doordat de Berlingo in basis een personenauto is. Eigenlijk is het dus een bedrijfswagen mét het rijcomfort van een personenauto.

Gemak en milieuvriendelijkheid

De diesel uitvoeringen van de Berlingo zijn uitgerust met BlueHDi-motoren. Deze dieselmotoren zijn voorzien van het efficiëntste emissieregelsysteem dat op de markt leverbaar is met een maximale CO2 uitstoot van 112 g. Naast de diesel uitvoeringen worden er ook elektrische modellen geproduceerd. Naast het gemak van de praktische inrichting is de auto is ook voorzien van onder andere elektrisch verstelbare buitenspiegels, een externe display en een radiosysteem met stuurwielbediening. Dit zorgt voor een nog prettigere rijervaring!

Conclusie

Voor wie op zoek is naar een uiterst ruime en betrouwbare bedrijfswagen, is de Citroën Berlingo een goede optie. Door de praktische inrichting en het verfijnde van een personenauto, rijd de Berlingo als een eigen mobiel kantoor.

Ben je geïnteresseerd in een bedrijfswagen? Neem contact op met bedrijfswagenspecialist Aalderd Koopmans voor advies op maat!

Neem contact op

Bekijk alle Topdeals