• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

Autoreset genomineerd voor leverancier van het jaar 2016

Gepubliceerd op 27 oktober 2016
Autoreset genomineerd voor leverancier van het jaar 2016

Autoreset is genomineerd voor de titel Leverancier van het jaar 2016.

Met deze nominatie bewijst Autoreset, dat zij in al haar jaren als leverancier een zeer betrouwbare partner is gebleken van Noordlease.

Bij Noordlease weten we hoe belangrijk mobiliteit is. Iedere dag zijn onze mensen bezig met het wagenpark van onze klanten, zodat zij altijd en zonder zorgen de weg op kunnen. Ons werk doen we met zorg en aandacht. Zo bieden we altijd de beste service en dat is onze ambitie.

We werken samen met een uitgebreid netwerk van hoogwaardige leveranciers. Of het nu gaat om schadeherstel, reparaties of onderhoud. Daarnaast werken we ook nauw samen met leveranciers die niet direct met onze klant in aanraking komen. Denk aan het onderhoud van ons pand, de inzet van verschillende communicatiemiddelen en het prominent aanwezig zijn op internet. Door goede afspraken te maken met diverse specialisten zijn we in staat het brede servicepakket aan te bieden dat de klant van ons kent. Dat is duidelijk Noordlease.

Onze leveranciers spelen een belangrijke rol in onze dienstverlening. Onze klant mag er dus vanuit gaan dat we alleen samenwerken met de allerbeste partijen. En soms is er een leverancier die het net een beetje beter doet dan de rest. Dat is goed voor ons en dat is goed voor onze klant. Ieder kwartaal selecteert Noordlease één leverancier die zich heeft weten te onderscheiden van de rest. En in het derde kwartaal is dat....

Autoreset
Naritaweg 12 E
1043 BZ Amsterdam

Autoreset.png

Autoreset is de derde genomineerde voor de titel Leverancier van het Jaar 2016!

Autoreset is voor de tweede keer genomineerd voor de leverancier van het jaar. In 2013 was Autoreset ook genomineerd. Ook de afgelopen tijd heeft Autoreset weer bewezen een betrouwbare partner te zijn die een kwalitatief goede en constante dienstverlening biedt. 

De nominatie en de bijbehorende bos bloemen zijn door Mark Feddes (Manager Operations) overhandigd aan directeur Jasper den Haan (Auto Reset).

Namens de mensen van Noordlease bedankt en gefeliciteerd!