• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

Apollo Vredestein genomineerd voor leverancier van het jaar 2016

Gepubliceerd op 19 januari 2017
Apollo Vredestein genomineerd voor leverancier van het jaar 2016

Apollo Vredestein is genomineerd voor de titel Leverancier van het jaar 2016.

Onze leveranciers spelen een belangrijke rol in onze dienstverlening. Onze klant mag er dus vanuit gaan dat we alleen samenwerken met de allerbeste partijen. Soms is er een leverancier die het net een beetje beter doet dan de rest. Dat is goed voor ons en dat is goed voor onze klant. Ieder kwartaal selecteert Noordlease één leverancier die zich heeft weten te onderscheiden van de rest. En in het vierde kwartaal is dat....

vredestein

Een beetje een vreemde eend in de groep van leveranciers, omdat Apollo Vredestein niet direct levert aan onze klant. In de 10 jaar samenwerking hebben we nog nooit een reclamatie hoeven te doen op een Vredestein band; dan kun je gerust stellen dat zowel wij als onze klanten tevreden zijn met het rijden op een Vredestein band. Daarbij is het van belang dat we vermelden dat 65% van de gekochte banden door Noordlease een Vredestein band is. Ook de contacten met de mensen bij Apollo Vredestein verlopen zeer prettig en we kunnen snel schakelen wanneer dat nodig is.

Apollo Vredestein is de laatste genomineerde voor de titel Leverancier van het Jaar 2016!

De nominatie en de bijbehorende bos bloemen zijn door Mark Feddes, Manager Operations bij Noordlease  overhandigd aan Berny Sneek van Apollo Vredestein.

Namens de mensen van Noordlease bedankt en gefeliciteerd!

Bij Noordlease weten we hoe belangrijk mobiliteit is. Iedere dag zijn onze mensen bezig met het wagenpark van onze klanten, zodat zij altijd en zonder zorgen de weg op kunnen. Ons werk doen we met zorg en aandacht. Zo bieden we altijd de beste service en dat is onze ambitie.

We werken samen met een uitgebreid netwerk van hoogwaardige leveranciers. Of het nu gaat om schadeherstel, reparaties of onderhoud. Daarnaast werken we ook nauw samen met leveranciers die niet direct met onze klant in aanraking komen. Denk aan het onderhoud van ons pand, de inzet van verschillende communicatiemiddelen en het prominent aanwezig zijn op internet. Door goede afspraken te maken met diverse specialisten zijn we in staat het brede servicepakket aan te bieden dat de klant van ons kent. Dat is duidelijk Noordlease.

leverancier van het kwartaal