• Al 35 jaar een begrip
 • Grootste van Noord-Nederland
 • Alle merken en modellen
 • Reactie binnen 15 min.

Accountmanager Noordlease Businesscenter

Gepubliceerd op 8 december 2016
Accountmanager Noordlease Businesscenter

Noordlease is een autoleasemaatschappij met innovatieve diensten en creatieve oplossingen die autolease mogelijk maakt voor iedereen. Naast diverse leaseconstructies voor de zakelijke en particuliere markt bieden we uitstekende dienstverlening en een uitgebreid servicepakket. 

Wij hebben een doel, autolease leuker en beter maken. Dat is duidelijk Noordlease.

Wij zijn op zoek naar een:

Accountmanager Noordlease Businesscenter


WATCOOL!

In Autoborg in Groningen bevindt zich het Noordlease Businesscenter. Hier is alle kennis en expertise op bedrijfswagengebied onder één dak gebracht. Technisch advies, inrichting, voertuigtelematica, auto-bestickering en natuurlijk leasing; wij bieden totaaloplossingen als het gaat om bedrijfsauto’s. Tevens is het Noordlease Businesscenter hét platform als het gaat om de laatste innovaties op dit vlak. Als Accountmanager in het Noordlease Businesscenter ben jij dé bedrijfswagenspecialist van Noordlease en verantwoordelijk voor ons nieuwe concept. Deze unieke uitdaging pak jij toch met beide handen aan?

HOE KAN JOUW DAG ERUIT ZIEN?

Opgewekt stap je ’s ochtends ons pand binnen en na onze telefonistes gegroet te hebben sla je direct linksaf naar het Businesscenter, hier bevindt zich je werkplek. Je scant snel even de presentatieruimte want, over een uur ontvang je een klant voor een offertebespreking. Je weet al dat de klant nog een paar wijzigingen aan wil brengen en hierop heb je je voorbereid, je verwacht vanmorgen de deal te kunnen gaan sluiten. Spannend!
Zo, nu eerst even koffie en de binnengekomen e-mails behandelen. In je inbox zit het draaiboek van de kennissessie van overmorgen. Jij ontvangt 35 ondernemers en zij krijgen een workshop over het veilig beladen van bedrijfsauto’s. Dit wordt een succesvolle sessie, je kijkt ernaar uit. De telefoon gaat: de klant, een eigenaar van een groot bouwbedrijf, heeft zich voor je gemeld. Enthousiast treed je hem tegemoet. De offertebespreking verloopt professioneel, je komt beslagen ten ijs en hierdoor hoeft de klant er niet langer over na te denken: hij kiest wederom voor Noordlease, yes!

Om de deal te vieren heb je samen met je relatie geluncht en na de lunch schuif je aan bij een overleg met collega’s, je bent namelijk onderdeel van een tenderteam en je brengt hier je expertise in. In het bestek staan eisen ten aanzien van bedrijfsauto’s waarbij jouw hulp is gewenst.

Inmiddels is het alweer 14.30 uur, je besluit je even af te zonderen zodat je je kunt focussen op offerteopvolging en het maken van afspraken. Tevens wil je een klant vanmiddag nog informeren dat alle 15 bedrijfsauto’s die in bestelling staan voorzien zijn van reclame en, sneller dan verwacht, volgende week al afgeleverd kunnen worden! Oh ja…nog even gebak regelen!

IN DEZE FUNCTIE:

 • ben ik dé bedrijfswagenspecialist van Noordlease en krijg ik er energie van om de klant van A tot Z te adviseren.
 • ben ik 80% van mijn tijd werkzaam in het Noordlease Businesscenter.
 • werk ik samen met derden, maar voer ik de regie vanaf de leaseofferte tot de aflevering.
 • ben ik initiatiefrijk en bepaal ik mijn eigen plan van aanpak om New Business te genereren.
 • ben ik innovatief. Samen met de manager Productontwikkeling maak ik van nieuwe ideeën werkelijkheid.
 • ben ik verantwoordelijk voor de organisatie van (kennis)events die in het Noordlease Businesscenter worden georganiseerd.
 • ben ik gedisciplineerd en handel ik adequaat.
 • ontwikkel ik mezelf op het gebied van vak- en klantkennis. Je ziet het belang ervan in om volledig op de hoogte te blijven!

WATSLIM! Jij:

 • beschikt over een HBO werk- en denkniveau (commercieel).
 • beschikt over minimaal 4 jaren commerciële ervaring, bij voorkeur business-to-business in relatie met bedrijfswagens.

WATFIJN! Wij:

 • bieden je een moderne, zakelijke organisatie met een informele sfeer.
 • bieden je een pakket uitstekende arbeidsvoorwaarden, inclusief een premievrij pensioen.
 • bieden een fulltime baan.
 • geven ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en bieden doorgroeimogelijkheden.

Een leuke werkomgeving en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Ook dat is duidelijk Noordlease!

WATLEUK?

Vind jij dit cool, leuk, fijn en ben jij hip, slim en goed? Dan zijn wij benieuwd naar jou!
Stuur je motivatie en cv naar:

Alvast je nieuwe werkplek checken? Ontdek hier het Noordlease Businesscenter!

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.