• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

Hoe werkt een lease auto van de zaak?

Een leaseauto van de zaak betekent dat een leaseauto door de werkgever ter beschikking wordt gesteld. Meestal wordt er een budget gegeven en kan de werknemer op basis daarvan zelf een auto kiezen. Afspraken omtrent een lease auto van de zaak zijn vaak vastgelegd in een autoregeling en / of een aanvullende berijdersovereenkomst.

Checklist autoregeling
Het samenstellen van een, voor alle betrokken partijen, acceptabele autoregeling en gebruikersovereenkomst wordt vaak als lastig ervaren. Om hierbij te helpen heeft Noordlease de checklist autoregeling voor u opgesteld. Wel zo gemakkelijk.

Download hier de checklist autoregeling

Verklaring geen privégebruik lease auto
Heeft u een zakelijke auto van uw werkgever ter beschikking gekregen en maakt u geen privé-gebruik van deze auto? Dan kunt u de verklaring geen privégebruik lease auto invullen. Met dit formulier kunt u een verklaring van de Belastingdienst aanvragen waardoor geen bijtelling op het loon plaatsvindt vanwege het privé-gebruik van deze auto.

Zo werkt Noordlease voor u
Bij Noordlease weet u van tevoren precies wat u kunt verwachten, waar u voor tekent en wat er straks onder de streep komt te staan. Dat is gewoon een kwestie van heldere afspraken maken en die nakomen. Heel simpel. Zoals het hoort. Dat is duidelijk Noordlease!

Bij Noordlease werken we volgens een praktisch en helder omschreven proces. Vanaf de eerste kennismaking tot het einde van uw leasecontract weet u precies waar u aan toe bent. Bekijk hier onze werkwijze.

Zoekt u een nieuwe lease auto?
Bij Noordlease leaset u alle merken en alle modellen tegen een scherp tarief. Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw nieuwe leaseauto of bedrijfswagen ontvangen die volledig aansluit aan uw wensen? Vraag dan een offerte aan.

Voor een personenauto:

Vraag offerte aan

Voor een bedrijfswagen:

Vraag offerte aan

Of bekijk onze Topdeals: een selectie van zéér complete auto's met een extra korting!

Ga naar Topdeals