• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

Een dag in mobiliteitscentrum Autoborg

Verse auto's

Autoborg in Groningen is zowel het kantoor van Noordlease als een mobiliteitscentrum. Vanuit ons pand aan de Trondheimweg 5 worden in Autoborg naast zakelijke leasing en Privé Lease tevens jong gebruikte ex-leaseauto's aangeboden aan particulieren. Daarnaast is de innameruimte van Noordlease er gevestigd, zetelt de verhuurafdeling van Noordlease in het pand en is Bosch Car Service Autoborg als garagebedrijf in Autoborg aanwezig. Kortom: een one-stop-shop oplossing voor zakelijke én particuliere klanten die op zoek zijn naar mobiliteit.

Om u een beeld te schetsen van hoe een gemiddelde dag in Autoborg er uitziet, nemen wij u in dit blog een dagje mee naar Autoborg. Geniet ervan!

De ochtend in Autoborg

08.15u – De eerste gastheer of gastvrouw begint in Autoborg, tezamen met de Noordlease collega's. De info displays worden aangezet, demo auto’s worden naar buiten gereden en er wordt intussen gecontroleerd of de showroom netjes is. Ook worden de afleveringen van verkochte Autoborg auto’s en ingezette Privé Lease auto's gecontroleerd. Staan de auto’s klaar voor aflevering, zijn de papieren compleet en is de auto schoon? Dan kunnen de auto's probleemloos worden afgeleverd.

Gastheer van Autoborg helpt klanten

09.30u – Autoborg gaat open en meteen staat de eerste Autoborg klant op de stoep. Hij heeft op internet bij de Autoborg Specials een Volkswagen Passat Station gezien en is geïnteresseerd in deze auto. Dankzij de vaste prijzen in Autoborg hoeft hij niet te onderhandelen over de aanschafprijs. Helder en transparant, dat scheelt een hoop stress. Na een kop koffie en een proefrit besluit deze klant tot aanschaf van de Volkswagen Passat over te gaan. Er wordt direct een afleverafspraak met hem ingepland, over een week kan hij zijn nieuwe auto komen ophalen. Alle Autoborg auto's worden voorzien van 6 maanden BOVAG-garantie, de benodigde servicebeurt en een nieuwe APK-keuring. Dit alles is bij de prijs inbegrepen. Een ander voordeel: Autoborg berekent geen afleveringskosten.

10.00u – Er komen 2 klanten voor Privé Lease binnen lopen. Deze mensen zijn geïnteresseerd in een Toyota Yaris. Zij kunnen direct de auto bekijken, het gehele Privé Lease assortiment staat op voorraad in Autoborg. Deze mensen krijgen direct ook meer informatie over de Privé Lease consumentenvoorwaarden.

10.15u – De eerste klanten melden zich voor de aflevering van hun Autoborg of Privé Lease auto. De aflevering vindt plaats in een speciaal hiervoor gereserveerd gedeelte van de showroom, waar de auto letterlijk en figuurlijk onthuld wordt.

10.30u – Auto’s die gereed zijn voor aflevering worden gebracht door Bosch Car Service, gevestigd in Autoborg. De auto's worden schoongemaakt en daarna bij de af te leveren auto’s in de showroom geplaatst.

10.50u – Er zijn “verse” ex-leaseauto’s die terugkomen van de professionele reiniging. Deze auto’s worden door Autoborg medewerkers gefotografeerd, voorzien van een prijskaart en neergezet in Autoborg. Op hetzelfde moment worden de auto's, inclusief foto’s, aan het Autoborg assortiment op internet toegevoegd. De auto’s zijn nu klaar voor de verkoop, zowel online als offline.

11.00u – Er arriveert een vrachtwagen vol met nieuwe Privé Lease auto’s. De auto’s worden van de trailer gehaald en binnen gezet. Daar vindt de inname plaats en worden de Privé Lease auto's gecontroleerd op juistheid en of ze schadevrij zijn. Daarna gaan ze de showroom in.

Autoborg pand voorzijde

De middag in Autoborg

12.00u – De gastheren en gastvrouwen kunnen even op adem komen en lunchen in 2 shifts in de kantine van Autoborg. Zo worden de klanten die tijdens de lunch Autoborg bezoeken ook geholpen. Klanten die tijdens lunchtijd in Autoborg zijn kunnen desgewenst mee lunchen.

12.30u – De eerste aflevering van deze middag staat gepland: een Seat Mii uit het Privé Lease assortiment wordt aan zijn nieuwe eigenaar afgeleverd.

13.15u – Diverse klanten worden vanmiddag gebeld om een afspraak te maken voor levering van hun nieuwe Privé Lease auto. Alle Privé Lease auto's worden in Autoborg afgeleverd. Autoborg is per auto en openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

14.30u – Aanvragen die via de Autoborg website binnenkomen worden direct beantwoord. Autoborg is niet telefonisch bereikbaar, wel per e-mail. Vandaar dat hier hoge prioriteit aan wordt gegeven.

De afleverruimte van Autoborg

15.30u – Verschillende klanten bekijken het aanbod van Autoborg in onze bijzonder fraaie showroom. Autoborg is universeel en dus niet merkgebonden. Veel klanten ervaren het objectieve advies in Autoborg als prettig, alsmede de mogelijkheid om meerdere merken en uitvoeringen met elkaar te kunnen vergelijken. Er wordt met 2 potentiële klanten een afspraak gemaakt voor een proefrit aanstaande zaterdag.

16.00u – De achtste aflevering van deze dag staat gepland: een mooie Audi A3 Sportback uit Autoborg wordt aan zijn nieuwe eigenaar afgeleverd. Als klanten dat leuk vinden wordt er van elke aflevering een foto gemaakt, die op de Facebook-pagina van Noordlease wordt getoond.

17.30u – De laatste controle wordt in Autoborg gedaan: staan alle afleveringen voor de volgende dag gereed? Eén van de collega's rijdt de demo auto's naar binnen. Een drukke dag zit er (bijna) weer op.

De avond in Autoborg

18.00u – Normaliter sluit Autoborg op een doordeweekse dag op dit tijdstip. Vanavond is echter een uitzondering op de regel. In samenwerking met FC Groningen wordt de Make a Wish benefietavond georganiseerd. Er worden zo'n 200 gasten verwacht die een diner en avondvullend programma krijgen voorgeschoteld. Autoborg is hiervoor volledig omgebouwd tot sfeervolle feestlocatie. Regelmatig worden er in Autoborg evenementen georganiseerd.

23.00 – De deur gaat dicht. Morgenochtend om 09.30u is Autoborg weer geopend! Kijk hier voor de openingstijden.