• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

ZZP'er en een auto leasen?

Gepubliceerd op 7 december 2016
ZZP'er en een auto leasen?

Heden ten dage krijg je de indruk dat autoleasemaatschappijen de ZZP’er hebben ontdekt.

Leasemaatschappijen duikelen over elkaar heen met producten, diensten, abonnementen en standaardoplossingen. Leasemaatschappijen vertellen u wat de ZZP’er moet doen en wat verstandig voor hem is als het over zijn mobiliteit gaat.

Bij Noordlease kijken we daar wat anders tegenaan. Noordlease heeft namelijk jarenlange ervaring met eenmansbedrijven, particulieren en kleine zelfstandigen al voordat het woord ZZP’er was uitgevonden. En de ervaringen door de jaren heen heeft ons geleerd dat er gezocht moet worden naar individuele oplossingen waarbij de ZZP’er soms gebaat is bij de goedkoopste leaseauto en soms de oplossing in flexibiliteit zoekt.

Standaard producten zoals privélease en/of aanverwanten dekken in de praktijk dan ook vaak niet de lading. Voorbeelden daarvan zijn een leaseauto voor de ZZP’er voor 6 maanden of 12 maanden, terwijl de opdracht er net tussen in valt. Of een goedkope leaseauto met een lang leasecontract met alle financiële gevolgen van dien op het moment dat de lengte van het leasecontract de opdracht van de ZZP’er overschrijdt.

zzper

Wat wij in de loop der jaren hebben geleerd als autoleasemaatschappij, is dat het bedienen van een ZZP’er moet beginnen met een inventarisatie van de individuele behoefte aan autolease. Wij vragen dan naar de persoonlijke omstandigheden, meten noodzaak van de leaseauto en met onze kennis en ervaring in autolease voor ZZP’ers komen we gezamenlijk tot een passende autolease oplossing. Zo divers als de opdrachten van ZZP’ers zijn, zo divers zijn ook vaak onze oplossingen. Kernwaarden die in de adviezen vaak terugkomen zijn: flexibiliteit, kostenbeheersing (niet alleen bij aanschaf van het contract, maar ook tijdens de looptijd) en het voorkomen van langlopende verplichtingen, het niet te overzien van financiële consequenties. Goedkope autolease voor de ZZP’er bestaat alleen als de oplossing maatwerk is. Daarnaast zien wij vaak in onze adviezen dat de ene ZZP’er de auto het beste privé kan nemen, terwijl de andere ZZP’er voordelen in autolease heeft door het contract op zijn bedrijf te hebben. We leasen van klein tot groot en geel en grijs kenteken. We leasen nieuw en jong gebruikt. De mogelijkheden voor de ZZP’er bij autolease van Noordlease in Groningen zijn zo divers dat er voor iedereen een oplossing is te bedenken.

In het speciaal ingerichte Business Center in Autoborg ontvangen wij u graag voor een persoonlijk kennismaking en kunnen wij u producten en oplossingen laten zien zonder merkvoorkeuren, maar wel met gedegen adviezen. Daar kan de ZZP’er in een prettige ambiance mee ontdekken wat voor hem de beste oplossing is. Door onze samenwerking met diverse partijen kunnen we op afspraak auto’s en oplossingen voor laten komen rijden, zonder druk van dealers, om een gedegen en weldoordachte keuze te maken. We maken vergelijken mogelijk en kunnen autolease vanuit Groningen de inhoud geven die de ZZP’er verdient.

Vanuit ons Business Center kunnen we in de Autoborg voorraden auto’s bekijken en in de praktijk ervaren wat de beste oplossing voor autolease voor de ZZP’er is.

Wij nodigen daarom ZZP’ers graag uit om onze site te bezoeken (binnen 15 minuten een reactie), waarna we een gerichte offerte maken afgestemd op de individuele behoefte van de ZZP’er. Of bezoek Autoborg in Groningen vrijblijvend om kennis te maken met de mensen van Noordlease met verstand van zaken geborgd door meer dan 35 jaar ervaring met de “ZZP’er”.

Vraag hier een offerte aan voor een personenauto

Vraag hier een offerte aan voor een bedrijfswagen