• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

Noordlease Blog - Alles over lease en de leasebranche

Met onze blogs proberen wij u een kijkje in de keuken van Noordlease te geven en u op de hoogte te houden van de laatste trends en nieuwtjes uit de leasebranche. Heeft u ideeën voor een blog of een onderwerp waar u meer over wilt weten? Neem dan contact met ons op!

10 tips voor veilig rijden

tien tips voor veilig rijden

[gepost op 3-01-2017]
Het bevorderen van de verkeersveiligheid is een uiterst belangrijke zaak en daar helpen wij als leasemaatschappij graag aan mee. Daarom vindt u in dit blog 10 tips om veilig(er) te rijden en uw steentje bij te dragen aan de verkeersveiligheid in ons land.
>> Lees meer

ZZP'er en een auto leasen?

[gepost op 7-12-2016]
Heden ten dage krijg je de indruk dat autoleasemaatschappijen de ZZP’er hebben ontdekt.
Leasemaatschappijen duikelen over elkaar heen met producten, diensten, abonnementen en standaardoplossingen. Leasemaatschappijen vertellen u wat de ZZP’er moet doen en wat verstandig voor hem is als het over zijn mobiliteit gaat.
>> Lees meer

Inname Leaseauto in 8 Stappen

Leaseoffertesvergelijken

[gepost op 17-11-2016]
Wist u dat er elke week zo’n 55 leaseauto’s bij Noordlease worden ingenomen? Met een wagenpark van ca. 11.000 auto’s kan dat natuurlijk al snel. Maar hoe wordt een leaseauto eigenlijk ingenomen?
>> Lees meer

Elektrische auto leasen

Elektrischrijden

[gepost op 04-08-2016]
Het leasen van elektrische auto's is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt. Dit heeft te maken met het ruimere aanbod elektrische auto's dat beschikbaar is, de fiscale voordelen en het toegenomen maatschappelijke verantwoordelijkheidsgevoel van veel ondernemers en berijders. Noordlease is zich bewust van de voordelen van elektrisch rijden en maakt deze vorm van duurzame mobiliteit dan ook voor u mogelijk.
>>Lees meer

Duurzaam autoleasen

Duurzaam autoleasen

[gepost op 18-07-2016]
Vanzelfsprekend is ook Noordlease zich altijd bewust van haar omgeving en het acteren daarin.
Het zit de noordelingen zelfs in het DNA, want zeker het Noorden kent als gebied van oudsher de begrippen schaarste, zuinigheid en degelijkheid als geen ander. Daarnaast is het voor een autoleasemaatschappij van cruciaal belang op de juiste wijze met duurzaamheid om te gaan. Want de gevolgen van handelen in beleid en advies met een wagenpark van meer dan 11.000 auto’s zijn groot.
>>Lees meer

Privé Lease en zakelijke lease - de verschillen

Prive Lease Header Mii home Berg

[gepost op 13-01-2016]
Tussen Privé Lease en zakelijke lease zitten wezenlijke verschillen die voortvloeien uit wetgeving en het type afnemer. Deze verschillen zijn lang niet voor iedereen duidelijk, daarom hebben wij de grootste verschillen hieronder op een rijtje gezet.
>> Lees meer

14% bijtelling auto? De populairste modellen.

resize6U8DEMWG

[gepost op 25-7-2015]
Steeds meer berijders laten de hoogte van de bijtelling meewegen in hun keuze voor een lease auto. De hoogte van de bijtelling wordt bepaald door de CO2-uitstoot van de lease auto. Geen wonder dus dat de lease auto's in de 14% bijtellingsregeling zo populair zijn. Ontdek de top 5.
>> Lees meer

10 tips om zakelijke leaseoffertes te vergelijken

Leaseoffertes_vergelijken_button

[gepost op 12-03-2015]
Offertes van leasemaatschappijen laten zich vaak lastig met elkaar vergelijken. In dit blog geven wij u 10 tips die het voor u een stuk gemakkelijker maken om zakelijke leaseoffertes op de juiste manier met elkaar te vergelijken. Zo vergelijkt u appels met appels en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.
>> Lees meer

Een dag in mobiliteitscentrum Autoborg

Pand

[gepost op 31-01-2015]
Autoborg is Groningen is zowel het kantoor van Noordlease als een mobiliteitscentrum. Hier worden zakelijke autolease, Privé Lease en ex-leaseauto's aan klanten aangeboden. Geen idee hoe een gemiddelde dag in Autoborg verloopt? Dan nemen wij u in dit blog een dagje mee naar Autoborg. Geniet ervan!
>> Lees meer