• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

Leasevast® - géén verrassingen achteraf

Noordlease heeft Leasevast® ontwikkeld, waarmee klanten al op het moment dat een contract in werking treedt exact weten wat méér of minder verreden kilometers kosten dan wel opleveren.

Leasevast

Een 'kilometertje' meer of minder

Wat kost of scheelt u dat nou, die méér en minder kilometers bij een leasemaatschappij?

De bedragen die in een autoleasecontract staan vermeld, worden onder meer bepaald aan de hand van de looptijd en het verwachte aantal kilometers dat gemiddeld per jaar wordt verreden. De kans dat de daadwerkelijke kilometrage afwijkt van de in het leasecontract vermelde kilometrage is groot.

Bij maar liefst 80% van alle leasecontracten die in Nederland worden gesloten is een afwijkend kilometrage aan de orde. Meestal betreft het een afwijking in opwaartse richting en vaak meer dan de afgesproken marge van 10%. De kosten die hiermee gepaard gaan komen vaak als een donderslag bij heldere hemel. En daar willen wij u graag voor behoeden.

MatrixLeaseVast

Geen verrassingen achteraf

Op elk contract vanaf 20.000 tot 60.000 jaarkilometers wordt Leasevast® toegepast. Wij voegen aan deze contracten standaard een Leasevast®-overzicht toe waarin de gevolgen voor de leaseprijs staan aangegeven bij kilometrageafwijkingen. Dit aspect kan dus ook worden meegenomen in een eventuele vergelijking met offertes van andere aanbieders; onder voorwaarde natuurlijk dat deze aanbieders melding maken van het financiële effect van meer of minder verreden kilometers. Dat is namelijk niet standaard het geval. Bij veel leasemaatschappijen weten klanten pas bij het verstrijken van de looptijd van het contract of er sprake is geweest van een afwijking. Over de wijze waarop de kosten van deze afwijking worden berekend, is dan geen discussie mogelijk. Onze klanten behoeden voor verrassingen achteraf, ook dat is duidelijk Noordlease.